Domů Profil prodejce LADYBIRD accessories
  • aktivní prodejce od r. 2014
    Reaguje na objednávky obvykle do 16 hodin.
  • Praha, ČR
  • 1 prodaných kusů
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 5
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1
Registrace: 11.4.2014
Město: Praha
Stát: ČR

LADYBIRD accessories

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Ve flerovém obchodu LADYBIRD můžete nalézt nejrůznější šperky, doplňky a jiné praktické věcičky.

Mezi moje oblíbené techniky patří ketlování, navlékání, plsťení, šití a vyšívání. Může se ale stát, že zde objevíte i úplně jiné techniky nebo jejich různé kombinace Frajer.

Mým cílem je tvorba kvalitních, jedinečných šperků a doplňků, které budou dělat dlouho radost.

V případě zájmu mohu vytvořit zboží na zakázku (samozřejmě jen v rámci mnou ovládaných technik), upravit již vyrobené nebo se pokusit znovu vyrobit prodané zboží, ačkoli úplně přesně stejné to jistě nebude.

Mnoho úspěchů v nakupování i v životě Vám přeje

Ladybird Beruška

Jmenuji se Jaroslava Panáková a studuji energetiku na vysoké škole. Kromě tvoření a vyrábění mě baví hra na elektrickou baskytaru a hudba celkově. Mám ráda různé kolektivní sporty, ale ty provozuji spíše příležitostně. Věřím v Boha (Bohu) a tomu, že je živý a dobrý a můžu ho znát osobně. On mě miluje a já jeho a je to to nejlepší, co mě v životě potkalo. On nechal svého syna Ježíše zemřít za nás, za naše hříchy, nemoci a trápení. Udělal to z lásky, ne proto, že si to zasloužíme. Každému nabízí naplněný život ve svobodě, protože jsme pro něj každý speciální a důležitý a má pro nás úžasné věciDárek.

V módě a vůbec ve všem, co má sloužit esteticky, mám slabost pro věci, které jsou zdánlivě obyčejné a přesto originální a nápadité. Pro takovou tu nenápadnou krásu, kterou neuvidíte na první pohled. Když si ale této jednoduché jedinečnosti všimnete, okamžitě se zamilujete. Mám velmi ráda originalitu, ale myslím si, že nespočívá jen v divokých kombinacích a v porušování nepsaných pravidel. Stačí vzít něco "normálního" a použít to/ provést to/ udělat to/ zkombinovat to trochu jinak, než je zvykem. A v tom vlastně spočívá celá ta zábava toho všeho, nemyslíte? 

Každá žena je naprosto jedinečná a originální. Chtěla bych všechny holky, dívky a ženy povzbudit k tomu, aby se nebály být výjimečné a samy sebou. I já jsem při své tvorbě sama sebou, a proto se vám mé zboží může líbit, což mě těší, ale pokud vám můj styl nevyhovuje, tak hledejte klidně dálStydlivý úsměv.

Způsob dopravy
Zboží balím do bublinkových obálek a posílám jako doporučené psaní Českou poštou.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od LADYBIRD accessories

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--