Domů Profil prodejce Jaspis-oaza1
  • aktivní prodejce od r. 2014
    Reaguje na objednávky obvykle do 17 hodin.
  • Praha 4 - Chodov, ČR
  • 3 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (1) 100%
Nadšenci: 17
Aktivita: aktivní
Prodáno: 3
Registrace: 15.5.2014
Město: Praha 4 - Chodov
Stát: ČR

Jaspis-oaza1

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

 UZAVŘENÍ OBCHODU.

DOČASNĚ SE VĚNUJI LIDEM, KTEŘÍ POTŘEBUJÍ NEZBYTNĚ  MOJÍ POMOC.

--------------------------------------------------------------------------------------- 

Moje tvorba vychází z invencí a vnitřního impulzu, kterou následně převádím do hmotné podoby.

Použité barvy, materiál a seskupení hmoty do určitého prostorového uspořádání není náhodný, ale jedná se o cílené uskupení.

  

FOTO - VITALIZÉRY 

Povzbuzují duchovní a fyzickou rovnováhu těla.

Novodobá unikátní kolekce  28 vitalizérů vitální energie, z nichž každý má specifikcý vliv na určitou oblast organizmu člověka. Jsou světovým unikátem (v podobě fotografií aniž by se jejich účinky utlumily) s přirozenými vlastnostmi uměleckého díla.

FOTO - VITALIZÉRY, více informace u INFA nebo v BLOGU 

FOTO - VITALIZÉRY PRO ZÁJEMCE JSOU DOČASNĚ NEDOSTUPNÉ ( provozní důvody)

Foto-vitalizéry jsou specifické v tom, že fungují na principu vlastností křemíku jako polovodiče, který usměrňuje přirozené proudění Vitálních Energií a harmonizují prostor ve kterém jsou umístěny. 

FOTO - VITALIZÉRY VITÁLNÍ ENERGIE

jsou specifické v tom, že fungují na přincipu vlasností křemíku jako poloviče, který usměruňje přirozené záření.

Povzbuzují duchovní i fyzickou rovnováhu těla. Evokují soulad vlastností člověka s přirozeně působícími účinky vyššího systému, založeného na polaritních vztazích nehmoty a hmoty. Přirozená skladba hmoty sloučenin křemíku je doplněna o hmotu specificky uspořádanou podle vnitřních   přístupů a prožitků autora. Každá takto zformovaná hmota k sobě přitahuje tomu odpovídající skladbu nehmotných energií, které jsou podstatou výsledných specifických účinků rezonátoru.

Každý takto dotvořený kámen určitého označení je individuálním dílem, do něhož autor při formování hmoty vložil svoji mimosmyslovou vnímavost k dokonalému systému působení nehmoty na hmotu. Kámen pak má svůj jedinečný rodokmen, v němž jsou charakterizovány typické kombinace jeho účinků na člověka.

Originály by měly sloužit širšímu okruhu lidí prostřednictvým fotografických snímků zhotovených za podmínek, aby nedošlo k utlumení informací do nich vložených. Snímek je proto nutno pořídit určitým postupem a jeho funkci ověřit.

Postupně se můžete seznámit s 28 vitalizéry (uzavřený kruh), z nichž 27 (3x9) má v působení na jakoukoliv hmotu individuální specifické vlastnosti. Vitalizérr s číslem 28 je řídící s určitým podílem vlastností všech ostatních.

FOTO-VITALIZÉRY NEHMTNOTNÉ ENERGIE k praktickému použití.

Existence veškeré hmoty, živé organizmy nevyjímaje, je závislá na působení všudypřítomné nehmotné energie, prostupující hmotu. Od toho je odvozena i podstata známé jedinečnosti „DNA“ každého člověka. Je to vlastně hmotný mobilní program řízení činnosti fyzického těla, který je ovšem závislý na průchodu nehmotných složek – vitální energie. Proto čím má organizmus člověka lepší možnost přístupu k selektivně upraveným paprskům proudící okolní Nehmoty, tím lépe pracuje vnitřní informační systém a funkce organizmu jsou harmonizovány. Znamená to, že jsou splněny podmínky pro udržování psychické a celkové zdravotní rovnováhy člověka.

Vitalizéry nehmotné energie jsou právě těmi prostředky, které pomáhají posilovat příjem vitální energie pro organizmus těla člověka. Jak již bylo řečeno, vitální energie jsou nezbytné nejen pro zajištění veškerého bytí fyzického těla člověka, ale také pro veškerou mentální činnost.

Jednotlivé vitalizéry navazují skladbou jimi zesilovaných a odrážených úseků paprsků Nehmotné energie na zakódované informace pro jednotlivé vlastnosti hmotného těla člověka. Proto pro výběr harmonizátoru má základní důležitost jeho osobní výběr. Čím je člověk více senzitivní na mimo smyslové vjemy, tím je jeho výběr přesnější. Při výběru rezonátoru by se měl respektovat „první dojem“. Jinak je víc než pravděpodobné, že vědomí člověka ovlivní jeho výběr a s největší pravděpodobností tím zkreslí i od něho požadované vlastnosti.

Intenzita soustřeďování a předávání svazků nehmotných paprsků vitalizátorem je odvislá od množství křemíku obsaženém v kameni, který tvoří základ rezonátoru. Barevné doplňky na povrchu rezonátoru pak specifikují informační tok vitální energie ovlivňující jednotlivé specifické oblasti těla.

Fotografické zobrazení vitalizéru, pokud je zachován postup, aby nedošlo ke změnám v proporcích doprovodné Nehmoty, má stejné účinky jako originál. Znamená to, že rezonátorem průběžně předávané informace zůstanou zachovány.

Svůj obrázek vybírejte především dle zobrazení, teprve poté čtěte text.

Při výběru vitalizéru mělo by být, pokud možno, potlačené vědomí, tj. v podstatě klidový stav jako při usínání. Při uklidněné mysli vnímejte obrázky jeden po druhém, až naleznete ten, který je pro Vás pocitově nejpříjemnější. Znovu zdůrazňujI, dejte na první vizuální pocit sounáležitosti s rezonátorem ! Text připojený k obrázku by měl být čten až následně, jinak je nebezpečí zkreslení volby ovlivněné vědomím.

Váš vybraný Vitalizéru poslouží také členům vaší rodiny, nejvíce především ale Vám.

Intuitivně lze Vitalizátor vybrat  i pro své blízké či přátele. Pomůckou může být i oblbenost barvy.

Aplikaci vitalizéru doporučujeme umístit na rovnou plochu, která je v blízkosti uživatele nebo do prostoru podle přiložených pokynů.  Připomínáme, že fotografie nesmí být překryta antireflexním, plastovým či jiným materiálem s vizuálními efekty ani umístěna v blízkosti jakýchkoliv předmětů vyzařujících silnou energii (elektronika, lednice, elektrický sporák apod.), aby nedošlo ke snížení či dokonce k úplnému omezení funkce rezonátoru. Čištění fotografie provádějte buď sfouknutím prachu s povrchu nebo jemným setřením bavlněnou utěrkou.  Chraňte fotografii před přímým slunečním svitem!

Způsob dopravy
Způsob dopravy: Česká pošta – doporučeně. Objednávka bude uložená v protinárazové obálce, nebo krabičce. Osobní odběr možný na Praze 4-Roztyly v předem dohodnutém termínu.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Jaspis-oaza1

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--