Domů Profil prodejce monika1804
  • aktivní prodejce od r. 2014
    Reaguje na objednávky obvykle do 4 hodin.
  • Slavětín nad Metují, ČR
  • 3 prodaných kusů
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 3
Aktivita: aktivní
Prodáno: 3
Registrace: 26.5.2014
Město: Slavětín nad Metují
Stát: ČR
Důležitá informace: Postupně budu přidávat další a další zboží... Pokud máte zájem o něco konkrétního, nebojte se zeptat..třeba to nebude problém vyrobit ;-)

monika1804

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítám Vás v mém obchůdku Rasty Planet Úsměv

A proč Rasty Planet?

Rasty je totiž nás pesan, bernský salašník a prostě při vymýšlení názvu nás to jen tak spontálně napadlo...a tak Rasty Planet.

A proč přírodní kosmetika?

Na základě pár životních situací jsem se začala víc zajímat o to, co do sebe dostáváme a to i formou běžně dostupné kosmetiky, drogerie. A když si přečtete složení a zjišťujete si co ten či onen název znamená, nestačíte se divit té chemii.

A tak jsem pomalu začala svojí první domácí aviváží, pokračovala nějakým tím balzámkem, přešla na krémy, emulze atd. Nejen, že všechno krásně voní, ale hlavně funguje!

Našla jsem spoustu receptů na výrobu domácí kosmetiky, jak levně něco vyrobit; ale upřímně, tímto směrem jsem se vydávat nechtěla. Chtěla jsem, aby se jednalo o co nejluxusnější výrobky, které nejen nahradí ty chemické, ale budou ještě lepší!

Všechno vyrábím sama ručně, etikety pak můj partnerStydlivý úsměv

Ingredience vybírám podle svého nejlepšího vědomí a svědomí a to certifikované BIO či Ecocert. A veškeré výrobky prvně zkouším na sobě a svých blízkýchÚsměv

Jelikož zatím nejsem sama certifikována, výrobky prodávám jako "dekorační předměty".

Dekorační vonný předmět - kosmetické výrobky, které nemají atestaci a jejichž výrobna nesplňuje zákonem předepsané parametry, bohužel není možné prodávat jako kosmetický výrobek a nabádat k jejich použití. Proto je tento výrobek nabízen pouze jako "dekorační vonný předmět"s použitím na vlastní zodpovědnost.

Každý, zde nabízený výrobek jde vyrobit v několika vonných variantách a tak nějak na všem se dá domluvit a budu se snažit vyjít vstříc Vašim přáním. Prostě vše je na domluvě.

Ráda si i vyslechnu připomínky, komentáře, co komu vyhovuje, jaké má kdo přání

A jelikož se jedná o přírodní kosmetiku, doporučené datum spotřeby je do 3 měsíců od data výroby. Ale upřímně, některé produkty mám doma a nejen v lednici i půl roku, rok a bez jakýchkoliv problémů. Pokud ovšem výrobek změní barvu, či vůni, je lepší ho ihned vyhodit.

Také radši každý produkt nejprvě doporučuji vyzkoušet na nějakém menším místečku na kůži...to kvůli alergické reakci. Každopádně, tím nic nezkazíteMrkáček

 

Způsob dopravy
Zboží zasílám Českou Poštou s doručením na poštu. Každá zásilka se určitě dá domluvit individuálně, jak způsob doručení, tak balení a poštovné. Záleží na velikosti a váze balíčku. Balení záleží na velikosti a druhu objednaného zboží - odesílám v bublinkové obálce či krabičce.. Je možné domluvit i osobní odběr.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od monika1804

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--