Domů Profil prodejce quillrings
  • aktivní prodejce od r. 2014
    Reaguje na objednávky obvykle do 15 minut.
  • Pohořelice, ČR
  • 5 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (2) 100%
Nadšenci: 18
Aktivita: aktivní
Prodáno: 5
Registrace: 7.6.2014
Město: Pohořelice
Stát: ČR

quillrings

/ Prodávající
Novinky
758724
28.10.2018 Vložila jsem nové náušnice. Přeji hezký den.

Dobrý den,

vítám Vás na svém profilu. Quillingovými šperky jsem se začala zabývat v roce 2014. Přestože byl profil vytvořen v roce 2014, samotný prodej byl zahájen až na základě pozitivních ohlasů v lednu 2017, kdy jsem si byla jistá, že konečné výrobky jsou opravdu vyrobeny precizně, z kvalitních komponent a ověřeným postupem.


Budu ráda, pokud se Vám mé výrobky zalíbí a rozhodnete se k jejich zakoupení. Při požadavku na změnu barevné kombinace je možné mě kontaktovat vnitřní poštou. Můj vzorník papírů obsahuje přes 50 barev.

Ručně řezané proužky

Na začátku byly obyčejné barevné papíry z papírnictví, pentilka a kraťoučké pravítko. Výsledné výrobky však nedosahovaly kvality, kterou jsem si představovala. Proto nyní používám vysokogramážní papíry se širokým spektrem barevných kombinací. Jednotlivé proužky papíru jsou ručně řezány na pákové řezačce metodou zajišťující co nejpřesnější rozměry.

Náušnice zcelují vrstvy lepidla

V průběhu výroby byly vyzkoušeny různé metody pro povrchovou úpravu vyrobených náušnic. Finální úprava zajišťuje odolnost a specifický vzhled quillingových náušnic. Postupem času jsem zkoušela různé laky ve sprejích, syntetický lak nanášený štětcem a nakonec se vrátila zpět k disperznímu lepidlu. Ostatní metody nevytvoří částečně lesklý povrch v takové kvalitě jako právě disperzní lepidlo. Navíc je díky lepidlu zvýšena voděodolnost náušnic. Výrobní proces je kvůli nanášení několika rovnoměrných vrstev lepidla zdlouhavý, ale jsem přesvědčena, že dává mým náušnicím unikátní vzhled a lepší vlastnosti.

Způsob dopravy
Zboží je zasíláno prostřednictvím doporučeného psaní české pošty
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od quillrings

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--