Domů Profil prodejce originalnisvet
  • aktivní prodejce od r. 2014
    Reaguje na objednávky obvykle do 9 hodin.
  • pošta Jedovnice, ČR
  • 12 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (3) 100%
Nadšenci: 45
Aktivita: aktivní
Prodáno: 12
Registrace: 13.6.2014
Město: pošta Jedovnice
Stát: ČR

originalnisvet

/ Prodávající
Novinky
462615
27.12.2015 Před koncem roku jsme spustili FB profil Originálního světa. Aktuality, tipy na úpravy interiérů i exteriérů, momentky z naší dílny a další najdete na www.facebook.com/originalnisvet/?fref=ts.

Ptáte se, proč Originální svět? Název vznikl, když jsme se snažili najít hlavičku pro všechno, co děláme: tesařství, truhlářství, přírodní stavitelství, hliněné omítky, mozaiky, koloběžky, rozhovory, fotografie. Na Fléru bychom rádi představili tu první, rukodělnou část naší tvorby.

Používáme materiály, které něco vydrží a techniky, které jsou více ruční, než strojní prací. Většina dřevěných věcí, které u nás najdete, je vyrobena z akátu. Tenhle strom nám totiž učaroval. Akát je nejtvrdší českou dřevinou, takže něco vydrží (a nejenom jednu generaci), má krásnou texturu, nezvyklou barvu (podle stylu řezu od žlutých po zelené odstíny) a věru originální tvar. Pokud se jej rozhodnete respektovat, získá nábytek zajímavé obliny.

Věříme, že nejlepší věci vznikají, když člověk dělá, co ho baví (nejen, co musí). Proto jdeme vlastní cestou. Doufáme, že se vám bude líbit. Vítejte v našem originálním světě.

Od roku 2018 jsme se začali specializovat na truhlářskou výrobu z akátu. 

 Dana a Miloš

Způsob dopravy
Zboží zasíláme obvykle prostřednictvím České pošty nebo prostřenidnictvím TOPTRANSu (zejména u nadrozměrných a těžších výrobků). V případě dopravy TOPTRANSem je cena dopravy uvedená jako orientační, neboť výslednou cenu vypočítává dopravce z přepravní vzdálenosti.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Zboží

Další zboží od originalnisvet

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--