Domů Profil prodejce isoskova
  • aktivní prodejce od r. 2014
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Šatov, ČR
  • 10 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (2) 100%
Nadšenci: 7
Aktivita: aktivní
Prodáno: 10
Registrace: 5.7.2014
Město: Šatov
Stát: ČR

isoskova

/ Prodávající
Novinky
789962
24.2.2019 V nabídce nově látkové desky či obaly na diáře :)

Vítám Vás na mé stránce, jmenuji se Irena Rousová a tvořím pod značkou Iris. S tvorbou jsem začala při narození svých dětí.

 

Při narození syna jsem začala háčkovat, protože se mi strašně líbili háčkované čepičky a hračky, že budu mít pro syna originál, ale jako většina neznalých mi to přišlo strašně drahé. Až potom jsem zjistila, že to vlastně svým způsobem vůbec drahé není. Materiál není zrovna levná záležitost, a ani obyčejná čepička není hotová za pět minut. Tím, že sama tvořím vím, že ruční práce není vůbec doceněnou prací.

 

Po třech letech se mi narodila dcera a já začala šít, nejdřív jsem šila pro děti, tepláčky, bundičky a trička. Pak jsem chtěla pro svou mamku ušít kabelku. No :), trápila jsem se několik dní a s výsledkem jsem do finále byla docela spokojená. A tak začala éra kabelek, koupila jsem první koženku, a udělala si první kabelku do práce. Šití kabelek mě tak chytlo, že jsem přestala šít oblečení dá se říct úplně, a učila se kabelky. Za cenu nákupu bylo zákaznic opravdu hodně. Pak mi manžel řekl, ať nejsem hloupá, když už jsem teoreticky zvládla ušít kabelku tak, aby to vypadalo k světu, nedělej to jen za materiál. A postupně zájem zákaznic opět opadl :)

 

Potkala jsem jednu známou, která se dívala na mou tvorbu na facebooku a ptala sem mně, kolik by stála taková kabelka, po zjištění ceny mi bylo řečeno, že si radši koupí kabelku ve městě na tržnici :) Řekla jsem jí, že klidně, já nikomu nic nenutím. Ale ruku na srdce, ani kabelka není hotová za pět minut, některé jsou práce na celý den, a neznám v této době nikoho, kdo dělá v práci za 20Kč na hodinu, proč bych měla já?

 

Nedávno jsem dostala možnost ušít pro kamarádku výbavičku do postýlky, přesně takovou jakou bych bývala ušila pro své děti. Na miminka se šije prostě krááásně :) Do toho se opět vložil můj manžel se slovy, tak takhle si nevyzdobila postýlku ani jednomu našemu capartovi. No jak bych mohla, když jsem v té době ještě neuměla „přišít ani knoflík“ :)

 

Při své tvorbě se snažím maximálně vyjít vstříc každému přání zákaznice, a ne vždy je to úplně jednoduché. Občas také něco zkazím, ale o tom, podle mě ruční práce je :) každý kousek je originál, a byť bych si mohla prst v zadku zlomit, (omlouvám se za výraz :) tak nikdy neudělám dvě kabelky, které budou úplně stejné. Nejsem stroj, ale úplně obyčejná ženská, která začala tvořit, dá se říct úplně od nuly.

 

Trošku jsem se zde rozvášnila, a děkuji pokud jste můj, ne zrovna krátký projev dočetli až do konce :) Snad se Vám bude má tvorba líbit, pokud budu moci, vyhovím vašemu přání na maximum, pokud v obchůdku nenajdete kabelku či jiné zboží dle vašeho vkusu, neváhejte mě kontaktovat, určitě se nějak domluvíme :)

 

Na začátku objednávky se individuálně domluvíme na rozměru, barvě a použitém materiálu.

 

Po domluvě požaduji zálohu ve výši 50% konečné ceny , po připsání na účet považuji objednávku za závaznou.



Termín dodání je závislý na počtu objednávek, které byly zpracovány před vámi. Na termínu objednávky se vždy dopředu domluvíme. Prosím, uvědomte si, že jsem také jen člověk, může se stát, že např. onemocním a termín dodání se může protáhnout, určitě bych Vás hned kontaktovala.



Zásilka Vám bude zaslána Českou poštou, na Vámi dodanou adresu. Po domluvě je možné si zásilku vyzvednout osobně.



V případě nejasností, nebo nějakého jiného problému, se nebojte mě kontaktovat na t.č. 721153636, nebo na emailové adrese isoskova@seznam.cz.



Pokud si zákazník objedná zboží na přání, tak nemá právo dle § 53 odst. 8. právo na odstoupení od smlouvy ve lhůtě 14 dní. Berte prosím v potaz, že máme každý jinak nastavený monitor a je možné, že se budou barvy nepatrně lišit. Při objednávce již hotového výrobku je možnost odstoupení od smlouvy bez udání důvodu a to dle § 53 odst. 7. V tomto případě prosím, o vrácení zboží v původním obalu, nezničené, s dokladem o koupi.



V případě reklamace doložte doklad o koupi. Na reklamaci se nevztahuje běžné opotřebení, či nadměrném přetěžovaní. Také si prosím u dopravce zkontrolujte zda nebylo zboží při převozu poškozeno, toto se reklamuje přímo u výrobce.

 

Na vyřízení reklamace je lhůta 30 dní, ode dne převzetí zboží.



Dle GDPR dává zákazník uzavřením objednávky souhlas s poskytnutím svých osobních údajů (jméno, adresa, tel. Číslo). Údaje jsou nezbytné pro dokončení objednávky. Tyto údaje nebudou poskytnuty třetím stranám, pouze ČP za účelem dodání zboží.

Způsob dopravy
česká pošta
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Zboží

Další zboží od isoskova

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--