Domů Profil prodejce mi a
  • Prodejce od r. 2014
  • Brno, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 1
Aktivita: -
Registrace: 17.7.2014
Město: Brno
Stát: ČR

mi a

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

minimalistické náramky mi aAhoj, 

mám ráda minimalismus a jednoduché věci. Nechávám se inspirovat zahraničím a přírodou. Tvořením odpočívám a v poslední době jsem podlehla kouzlu esenciálních olejů, proto jsou základem většiny náramků lávové korálky, které na sebe esenciální oleje skvěle vážou a tvoří tak osobitý difuzér. V podobě náramku/náhrdelníku můžete takový difuzér používat kdekoliv jste a kdykoliv ho budete mít na sobě. Stačí pár kapek esenciálního oleje, promnout náramek v dlani a je připravený k použití. Druhy esenciálních olejů můžete i měnit. 

Použitím různých minerálů dávám náramkům i svůj příběh. Srdcem náramků je ale pořád přírodní kámen Láva se silným ochranným efektem, který pomáhá odrážet fyzické i psychické útoky a navrací je zpět k jejich původci. Rozvíjí fantazii, aktivuje logické myšlení a dodává sebedůvěru. Do života vnáší harmonii, rovnováhu, ale i cílevědomost.

Náramky navlíkám na průhledný nebo černý elastomer či lycru a ukončuji uzlíkem, který zakápnu lepidlem, zatavím zapalovačem nebo použiji ukončovací zamačkávací korálek. Používám převážně 4 mm kolárky a menší doplňkové komponenty, aby byl zachován minimalistický duch náramků. 

Jako doplněk minerálních korálků používám komponenty z chirurgické oceli. 

Délky náramků jsou tvořeny na obvod ruky 17 cm. Pokud byste potřebovali delší obvod, stačí napsat zprávu a na všem se domluvíme. 

Náramky dělám pro zábavu, abych si zpestřila večery, kdy děti spí. Tento profil berte jako ukázku toho, co se mi líbí a čím bych chtěla dělat radost třeba i vám.

M.

Způsob dopravy
Odesílám prostřednictvím české pošty, jako doporučené psaní, v bublinkové obálce.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od mi a

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--