Domů Profil prodejce Šperky s úsměvem
  • aktivní prodejce od r. 2014
    Reaguje na objednávky obvykle do 15 minut.
  • Jihlava, ČR
  • 10 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (3) 100%
Nadšenci: 9
Aktivita: aktivní
Prodáno: 10
Registrace: 13.9.2014
Město: Jihlava
Stát: ČR

Šperky s úsměvem

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítám vás všechny, kteří jste zavítali na mé stránky.

*(od registrace uplynul rok než jsem podlehla kouzlu Fleru...)

 

Už řadu let mně imponují Francouzky. Jejich oblečení, šperky, parfémy, spodní prádlo a doplňky mají zázračnou moc a i beze slov vyvolají hlubší city. Ale vždycky jsem měla potíž tohle všechno zkombinovat a přitom se cítit skvěle. Největší problém mívám s tím, že nevím, co si obléct (roli přitom kupodivu nehraje účel). Když už je oděv zvolen, bývalo největším úskalím zvolit vhodný šperk.

Tady někde se zrodila myšlenka, že si budu ŠPERKY VYRÁBĚT SAMA!

A funguje to!

Měla jsem představu jednoduchého a přitom originálního šperku, který nese známky ruční práce.

Tohle všechno mi poskytuje drát z chirurgické oceli, korálky a minerály.

Drát může zůstat drátem, ale když se podvolí kladivu, tak na sebe vezme trojrozměrnou podobu, která lahodí oku. Je to zvláštní materiál! Alergici na kov a děti ocení, že je hypoalergenní a nezpůsobuje žádné alergické reakce na kůži (používá se ve zdravotnictví). Ostatní ho vyhledávájí pro jeho skvělé vlastnosti: zachovává stálý tvar i barvu - nečerná.

Výběr kamene, korálků čí Swarovski odráží moje momentální rozpoložení. Ze studia geologie vím, že vznik minerálů je provázen až neuvěřitelnými okolnostmi, a proto si myslím, že na každého působí jinak.

 

 

Absolutním bonusem je pak to, že si můžete dovolit mít několik „kousků“ a tyto až marnivě střídat!

Pak budete mít nablízku náušnice jak krátké tak delší, o barvě nemluvě. Pro mě ale zůstává prioritou, aby šperky měly jednotný styl.

A proč šperky s úsměvem?

To je jednoduché! Při tvoření mozek skoro nezapojuji, jen ruce komunikují s očima a vše je doprovázeno úsměvem.

A moc bych si přála, abyste i vy podlehli kouzlu tepaného šperku a čas od času se pousmáli při jeho nošení…..jen tak……… prý to takhle dělají Francouzky……jednoduše úsměvem projevit joie de vivre (radost ze života).

 

U přívěsků si můžete vybrat,zda chcete samotný přívěsek, nebo ho budete chtít mít na dobruči. Pokud si přejete zaslat i obruč, je příplatek 35,- Kč i s očkem na navléknutí.

Prstýnky jsou vyrobeny tak (pokud není uvedeno jinak u konkrétního prstýnku), abyste je mohla vytvarovat podle velikosti Vašeho prstu.

Jak šperk vybírat?

Doporučuji vybírat podle toho, jak Vás šperk celkově osloví.

Děkuji všem za přízeň, velmi si toho vážím.

 

 

Způsob dopravy
Zboží odesílám nejpozději do dvou dnů od obdržení platby. Objednávky neuhrazené do 14-ti dnů od potvrzení budou zrušeny. V případě, že koupíte dva a více druhů zboží, platíte jedno poštovné. Nemáte-li bankovní účet, můžete objednávku uhradit složenkou na kterékoli poště. Zboží je dopravováno za pomocí služeb České pošty, a to doporučeně, v bublinkové obálce přiměřené velikosti, případně v balíčku. Pokud si přejete zboží zaslat na dobírku, uveďte to prosím do poznámky k Vaší objednávce, poštovné a balné pro zásilky na dobírku činí 65,- Kč. Je možné se domluvit také na osobním předání v Jihlavě, poštovné v takovém případě neplatíte.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Šperky s úsměvem

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--