Domů Profil prodejce leona-fotografka
  • Prodejce od r. 2014
  • praha 10, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 5
Aktivita: -
Registrace: 14.10.2014
Město: praha 10
Stát: ČR
Důležitá informace: Vánoční vouchery s platností od února do srpna 2015. Jako bonus k setu fotografií za 900Kč získáte vytištěné fotografie v dárkovém balení/ vázání, k setu 1500Kč a více, získáte hrneček na čaj s jednou společně vybranou fotografií z našeho focení. Fotografie dárků přidám brzy..sledujte můj profil :) Krásné Vánoce a NR ..

leona-fotografka

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Moje vize „jak vnímám fotografii“

Fotografie je emoce, zachycuje právě ten jedinečný okamžik a jeho kouzlo, který se třeba již nikdy nevrátí. Můžeme to vidět na našich dětech, které nám doslova rostou „ze dne na den“. Kolikrát se vám stalo, že jste se dívali na svoje dítě, prožívali s ním neopakovatelnou chvíli a rádi by jste si tento okamžik uchovali již napořád. Tomu podobné situace a důležité životní okamžiky jako jsou svatba, promoce, maturitní ples, první rande, první pusa , porod …? Jenže naše paměť stárne a zapomíná. Fotografie je skoro věčná…

Díky fotografii toto všechno mít můžete. Nefotím v ateliéru, nechci po vás nesmyslné a krkolomné pózy, které vám nejsou vlastní. Upřednostňuji přirozenost, jednoduchost. Mám ale dostatek nápadů pro kreativitu, která se věřím, ukazuje v sekci vintage, která je mojí specializací a odlišuje mne o jiných fotografů.

Můžeme fotit na vámi oblíbených místech, na zahradě, v parku kam rádi chodíte. Nabídnu vám samozřejmě focení i v interiéru, na terase, kde mám s focením též zkušenosti.
Mým cílem je to, aby jste se na fotografiích poznali, aby jste spolu se mnou dostali ze sebe to nejlepší, ale zároveň šlo stále ještě o realitu. Ráda bych od vás slyšela “to jsem opradu já“ Bez extrémních retuší a umělých světel zachycuji skutečnost, tu vaši jedinečnou osobnost a vnitřní stránku, která je velmi křehká, ale při správném naladění je možné ji zachytiti a vidět i na fotografiích.

Moje moto, si myslím, že se prolíná i do mých fotografií. Jelikož jsem i já maminkou, věřím, že se umím dobře naladit na potřeby dětí, rodiny a společně můžeme vytvořit krásnou vzpomínku, díky níž se můžete neustále vracet v čase.

Vaše Leona

Způsob dopravy
Osobní předání fotografií na DVD nebo CD, dále dle dohody poštou u mimopražských zákazníků (DVD v bublinkové folii )..
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Zboží

Další zboží od leona-fotografka

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--