Domů Profil prodejce kiwido
  • Prodejce od r. 2014
  • Nová Ves pod Pleší, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 3
Aktivita: -
Registrace: 13.11.2014
Město: Nová Ves pod Pleší
Stát: ČR

kiwido

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

 Kiwido jsou háčkované hračky pro děti vyráběné s péčí a láskou - Kiwíci. 

Kiwido zvířátka vznikla nejprve jako snaha vytvořit vkusné hračky pro nové přírůstky do rodiny, děti přátel a známých. V dnešní záplavě supermarketových hraček jsme totiž nemohli vybrat nic co by se nám líbilo. S plánováním vlastních malých zlobidel jsem malým háčkovaným příšerkám úplně podlehla - zvláště pak těm, které nabývají úctyhodných rozměrů. No a protože doma už na jejich uskladnění není místo, a já nechci s háčkováním přestat, rozhodla jsem se, že nově vzniklí Kiwíci půjdou rozdávat radost do světa. 

Složení:

Kiwido hračky jsou 100% z přírodních materiálů. Zvířátka jsou uháčkována z bambusové, vlněné či bio bavlněné příze a plněna ovčí vlnou. Díky vlněné výplni Kiwíci absorbují "vůni domova" a zvláště nejmenší si je proto zamilují.

Doma sice máme chlupatého společníka, nicméně s vyráběnými hračkami určenými pro děti ani s přízemi nepříjde do styku. Hračky jsou tedy vhodné i pro případné alergiky.

Je možné po domluvě hračku vyrobit z jiné příze než je uvedeno u výrobku (barva, velikost, složení). Takovéto hračky na zakázku budou však mít pochopitelně odlišnou cenu (hraje roli konečná velikost a tedy i spotřebované množství příze, ale také jaká konkrétní příze je použita - některé jsou levnější, některé dražší). Některé kombinace však možné nejsou (vždy záleží na konkrétním přání a vzoru hračky). Děkuji za pochopení.

 

Rovněž jsem otevřená novým nápadům na zvířátka a jiné Kiwíky - vše je pouze otázkou realizovatelnosti :).

 

Údržba:

Návod na údržbu najdete přiložen v balíčku s hračkou. Doporučuji však všechny Kiwido zvířátka prát v ruce, případně v pračce na program pro šetrné praní ve speciální pytlích na praní halenek,...Zaručíte tak svému háčkovanému kamarádovi dlouhý život :).

 

Děkuji za návštěvu a snad najdete Kiwíka, který Vám přiroste k srdci.

 

 

 

Do této záložky zakládám své projekty, které tvořím jen pro vlastní potěšení. Kdyby vás některý oslovil, můžeme se domluvit, že jej pro vás vytvořím znovu :)

 

Androiďáček a Tuxík pro mého programátora

Pouzdro na android tablet

ovečka Becky pro našeho synka

náš soused Totoro

deka pro miminko :)

 

Zdravím všechny příznivce a návštěvníky mého profilu. 

jmenuji se Radka a umění háčkovaných hraček (tzv. Amigurumi) se věnuju krátce, ale s o to větší vášní.

Moje hračky se možná trošku liší od jiných. Jsou tak trochu strohé, většinou jednobarevné, s očima vyšitýma jednou barvou vlnky. Přiznám se, že jsem vyzkoušela snad všechny techniky očiček (plastové oči, háčkovaná kolečka, složitě vyšívané), ale jednoduchost u mě stále vede. Pokud taky fandíte dětské fantazii, určitě si mezi Kiwido najdete svého oblíbence ;o).

Vím, že mám před sebou ještě hodně dlouhou cestu, a kdoví, zda úspěšnou. Háčkování mě ale baví. Takže i kdyby se nic neprodalo....prostě to bude jen drahý koníček ;o).

Nebýt podpory mého manžela, tak se na Fleru ani netroufám strašit. Takže tímto mu moc moc děkuju, že ve mě věří, i když nevím vůbec proč.....

 

On ty potvory háčkované tak miluje :D

Já se mu jednou za čas odvděčím, že mu udělám háčkovanou radost jen pro něj......on ji pak zabaví, zdeformuje a odveze do práce :D

 

Pěkně na nás myslí i v práci :)

pouzdro na andoidí tablet

Způsob dopravy
Po připsání částky na účet zboží odesílám zboží Českou poštou jako doporučený balík (při menších rozměrech jako doporučené psaní). Cena poštovného může být upravena podle velikosti objednávky. Při nákupu nad 1000 Kč neplatíte poštovné. Číslo zásilky Vám zašlu do e-mailu, abyste mohli sledovat cestu vašeho Kiwíka. Zboží skladem odesílám do 3 pracovních dnů, zboží na objednávku do 14 pracovních dnů. Je možné se případně domluvit na osobním předání (pouze Praha).
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od kiwido

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--