Domů Profil prodejce Borůvka10
  • aktivní prodejce od r. 2015
    Reaguje na objednávky obvykle do 30 minut.
  • Petřvald u Karviné, ČR
  • 9 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (3) 100%
Nadšenci: 33
Aktivita: aktivní
Prodáno: 9
Registrace: 10.2.2015
Město: Petřvald u Karviné
Stát: ČR

Borůvka10

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

 

Minerály jsou léčivé květy z hlubin Země. Už v dávných dobách lidé věděli, že drahé kameny a minerály mají schopnost ovlivňovat energetická centra v těle člověka. Věřili, že je dokáži ochránit před zlými mocnostmi, přivolat lásku, zdraví úspěch i štěstí. Z minerálů vyráběli různé amulety a lektvary, které využívali k léčbě nemocí. Pomocí rituálů zaháněli zlé síly a věřili, že takto snáze překonají těžká životní období.

Minerály mají schopnost vibrací, podobné má i lidské tělo. Tyto vzájemně působící vibrace pomáhají při léčbě různých bolístek tělesných, ale i duševních. Nosit kamínky po kapsách, nebo je vkládat pod polštář jsou velice oblíbeným zvykem, ty však slouží pouze určité osobě.

Stromečky štěstí, přání a hojnosti z minerálů a drahých kamenů pomáhají léčit, oživovat a harmonizovat prostory v kterých žijeme a pracujeme.  

Své umístění nalézají v domácnostech, kancelářích a všude tam, kde se převážně zdržujeme. Už v dávných dobách se věřilo, že energetické stromečky podporují pevné vztahy a přinášejí štěstí.

Už ve Staré Číně stromy přání byly považovány za mocné symboly blahobytu, bez kterých se neobešla žádná domácnost. Byly zhotovovány z minerálů a drahých kamenů, podle toho, co si daná rodina mohla dovolit. Dodnes jsou uctívány a je do nich vkládána naděje, že zajistí štěstí, prosperitu, zdraví i lásku.

Sílu stromečku umocňuje kombinace drahých kamenů znázorňující listy a podstavec, který může být z křemene, nebo jiného minerálu. Obecně platí, že čím je stromeček, větší, mohutnější a košatější, tím jsou jeho magické účinky silnější. Takový stromeček zajišťuje stabilitu a růst, ale také zdraví a dlouhověkost.

Pokud je stromeček umístěný na křišťálové drúze jeho síla se znásobí, protože i malý kousek křišťálové drúzky dokáže vyčistit negativní energie i ve větších prostorách.

Strom je symbolem života, dlouhověkosti a zdraví. Jeho mocné kořeny jsou spjaty se zemí, a tuto zemskou energii prostřednictvím stromů můžeme čerpat i my. Někteří lidé rádi objímají kmeny stromů a takto získávají životadárnou energii, kterou potřebují k léčbě různých nemocí.

Stromečky štěstí dokáží přeměňovat negativní energie v pozitivní a takto pomáhat všem, kteří obytnou místnost sdílí.

Aby nám stromečky daly to co od nich očekáváme, musíme o ně pečovat. Očistíme je vlažnou vodou nejlépe z rozprašovače a osušíme fénem, nebo volně v letním vánku a necháme nabíjet na nepřímém slunci. Nabíjet můžeme i při úplňku, také je můžeme vkládat do křišťálových, nebo ametystových geod. Taková očista by měla proběhnout aspoň jednou za měsíc. Stromečky nikdy nenamáčíme do vody, ani je neoplachujeme proudem vody, mohly by se poškodit. Takto očištěný a energetizovaný stromeček je nejen velmi užitečný, ale je to krásná dekorace, která nikdy nezvadne a krása i moc drahých kamenů nikdy nepomine.

Na přímém slunci je možno nabíjet pouze křišťál, ostatní kameny mohou vyblednout.

Podle Feng shui: je umísťujeme na JIH nebo JIHOVÝCHOD. Pokud ho máme na pracovním stole, své místo by měl mít v rohu bohatství. Doporučuje se, aby v každé místnosti, kterou obýváme byl aspoň jeden stromeček. Je vhodné ho také umístit na počítač, nebo vedle něj. V takovém případě pohlcuje elektromagnetické záření, které je pro organizmus velice škodlivé.

 

 Tímto Vás vítám na mých stránkách a doufám, že se Vám stromy života budou líbit.

Na základě dohody mohu zhotovit stromky jakékoliv velikosti z minerálu, nebo drahokamu, který si sami zvolíte. Cena stromečku je vždy odvozená od ceny minerálu, nebo drahokamu a drúzy na kterém je stromeček ukotven. Všechny stromky dodávám s povídáním o minerálu, ze kterého je zhotoven a jeho léčivých účincích.

 

 

 

 

Způsob dopravy
Zboží zasílám zabalené tak, aby bylo chráněné proti poškození prostřednictvím české pošty jako doporučenou zásilku. Zasílám ihned po připsání částky na můj účet.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Borůvka10

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--