Domů Profil prodejce Luckaluci
  • aktivní prodejce od r. 2015
    Reaguje na objednávky obvykle do 13 hodin.
  • Praha, ČR
  • 3 prodaných kusů
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 13
Aktivita: aktivní
Prodáno: 3
Registrace: 2.9.2015
Město: Praha
Stát: ČR

Luckaluci

/ Prodávající
Novinky
602473
2.3.2017 Jaro uz nam klepe na dvere! Poridte si jarni vyzdobu jiz nyni a privitejte Jaro ve svych domovech. :)

Již od malinka mám ráda ruční práce, hlavně paličkovaní. Tato radost mi zůstala doteď a ráda bych se o ni podělila s ostatními lidmi, kteří mají rádi ruční práce. Chtěla bych aby tyto výrobky dělali radost nejenom mne ale i ostatním. :)

 

Doručovací podmínky:

Po přijetí úhrady zasílám zboží do druhého dne, nejpozději však do 3 dnů. Rychlost dodání Vaší radosti je tedy velmi rychlá. :)

Zboží je doručovámo prostřednictvím České pošty jako doporučené psaní. V případě objednání více druhů zboží najednou je poštovné placeno pouze jednou dle aktuálního ceníku České pošty.

Nemusíte se bát, že se zboží cestou k Vám poškodí. Vše je baleno v tvrdých deskách a v bublinkové obalce, aby se co nejvíce zabránilo jeho poškození. 

 

Pokud jste přiznivci ručních prací jako je paličkování, háčkování atd. neváhejte a prohlédněte si můj obchůdek a najděte to pravé pro Vás.

Zalíbí-li se Vám něco z mé tvorby, budu velmi ráda pokud si to objednáte a potěšíte sebe a nebo uděláte radost vašim blízkým.

 

 

        1) Zboží ošetřené “lakem/škrobem”

Pokud jsou ozdůbky ošetřeny pouze „obyčejným“ lakem/škrobem je třeba s nimi zacházet jemně a předcházet jejich namočení.

Pokud se ovšem takováto práce malinko namočí, není to úplná katastrofa. J Je třeba tento obrázek co nejdříve vytáhnout pomocí špendlíků, nechat zaschnout a popřípadě znovu jemně přelakovat např. lakem na vlasy, tekutým škrobem na záclony atd.Mrkáček

 

         2) Zboží ošetřené voděodolným lakem

Pokud se jedná o zboží ošetřené tajným voděodolným lakem Úsměv jsou výrobky trochu pevnější a odolnější.

Zboží je možné namočit aniž by se cokoliv stalo. Ovšem i tak je třeba nevystavovat ho “proudům” vody či opakovanému namáčení. I když je zboží ošetřeno voděodolným lakem, tak tento lak se postupně vylamuje, stejně jako ostatní tužící materiály a později už nemá takovou funkci. Proto vždy raději radím, předcházet i tak jeho namočení a zacházet s ním jemně, abychom se z něho mohli déle těšit. V takovém případě se z něho můžeme radovat i několik let. Velký úsměv

 Pokud si začnete všímat že zboží mění svůj tvar nebo je křehčí. Je možné ho znovu natužit jak je popsáno v bodě 1) a tím opět prodloužit jeho životnost. Úsměv Je však třeba si uvědomit, že tím samozřejmě výrobek i postupně přichází o svout voděodolnost.

 

U OBOU TYPU TUŽENÍ je ZAKÁZÁNO PRÁT tyto KRAJKY v PRAČCE či RUČNĚ!!!! 

Při obou stylech praní se vyláme tužící material a zboží vám ztratí svůj tvar. Někdy je možné ho zachránit rychlým vytužení. Ovšem většinou se toto zboží již nevratně zničí.

Mám velmi dobré zkušenosti s používáním ozdob natužených zejména voděodolným lakem jak na stromeček tak například na jakékoliv jarní, podzimní, zimní či adventní věnce. Zboží není tolik poddajné jako pokud je ošetřeno “obyčejným” lakem či škorbem a hlavně je to, dle mého názoru, v dnešní době trochu netradiční zdobení věnců na dveře či stůl. 

Neváhejte a vyzkoušejte takovouto dekoraci také! Velký úsměvMrkáček

Nyní nejsou v mém obchůdku žádné akční nabídky.

Způsob dopravy
česká pošta - doporučeně
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Luckaluci

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--