Domů Profil prodejce Vivi styl
  • aktivní prodejce od r. 2015
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 hodin.
  • České Budějovice, ČR
  • 17 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (1) 100%
Nadšenci: 14
Aktivita: aktivní
Prodáno: 17
Registrace: 6.9.2015
Město: České Budějovice
Stát: ČR

Vivi styl

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Jsou to již čtyři roky, co jsem se začala věnovat vlastní ruční výrobě náramků. Co začalo jako nevinný koníček, přerostlo v silnou vášeň a já teď ve volných chvílích nedělám nic jiného, než tvořím pro Vás.

První vlaštovkou, která vznikla z mých rukou, jsou wrap náramky.  K jejich tvorbě mě přivedla má kamarádka, když mě poprosila, zda bych jí neopravila její vlastní poškozený náramek. Díky tomu a díky mé zvědavosti jsem se dočetla o známé zahraniční módní návrhářce Chan Luu. Její tvorba se mi velice zalíbila a inspirovala mě, díky čemuž jsem se začala naplno věnovat výrobě tohoto druhu náramku.

Hlavní má nabídka je tvořena wrap náramky, které doplňuje nabídka vrstvených náramků, minerálních náramků, klíčenek a dalších doplňků. Vše je vlastnoručně a s láskou vyrobeno v České republice v malé vesničce v jižních Čechách. Každý kus z celkové nabídky náramků je originál – každého je vyrobený pouze jeden jediný kus.

Náramky jsou naprosto univerzální, vkusné, slušivé, doplní jakýkoliv outfit a padnou každé ženě při všedních i zvláštních příležitostech. Je možné je kombinovat například s hodinkami, vrstvit je nebo si je užívat jen tak samotné jako jedinou ozdobu Vaší ruky.

A mé motto? - Co můžeš vyrobit dnes, neodkládej na zítra.

 Každodenním užíváním módních doplňků dochází k jejich namáhání a zvyšování rizika jejich poškození. Je velice důležité s nimi vhodným způsobem zacházet a pečovat o ně, aby se zajistila jejich co nejdelší životnost.

  • S doplňky se vyvarujte kontaktu s ostrými nebo tvrdými předměty, které by mohly způsobit jejich poškození nebo rozbití.
  • Před spaním a sportováním doplněk odložte, aby se zabránilo nechtěnému poškození výrobku.
  • Vyvarujte se kontaktu s vodou. Výrobek raději odkládejte jak před koupáním a sprchováním, tak i před mytím nádobí. V případě promočení sušte volně položené při pokojové teplotě, nikoli přímo na tepelných zdrojích, které by doplněk ještě více poškodily.
  • Vyhýbejte se kontaktu s chemickými a kosmetickými prostředky, které by mohly narušit a poškodit povrchové úpravy částí doplňku.
  • Pokud je třeba Váš doplněk očistit z důvodu zašpinění, doporučuji použít navlhčený hadřík či ubrousek. Nikdy však mokrý s využitím mycích prostředků.
  • U osob s velmi agresivním potem může dojít k narušení a změně vzhledu povrchových částí šperku. S doplňkem se proto vyvarujte saunování.
  • Zabraňte dlouhodobějším deformacím doplňků. Uchovávejte je nejlépe v krabičce nebo sáčku v suchých místnostech a obecně v prostorách s nízkou vlhkostí vzduchu (nevhodné ne například uchovávat v koupelně).

I přes dodržování výše uvedených rad a pokynů budou s postupem času na doplňcích znát známky opotřebení. Nejedná se samozřejmě nutně o závadu, ale o běžné opotřebení způsobené užíváním výrobku.

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Vivi styl

Oblíbení uživatelé
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--