Domů Profil prodejce suja
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Praha 4, ČR
  • 41 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (18) 100%
Nadšenci: 34
Aktivita: aktivní
Prodáno: 41
Registrace: 27.10.2009
Město: Praha 4
Stát: ČR

suja

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Milí návštěvníci, děkujeme Vám všem, jež jste si našli chvilku na shlédnutí našich výrobků týkajících se nejen "mosaiky" a jejího rozmanitého použití.

Naše reálná tvorba nemá dlouhou historii, avšak ty skutečné „počátky" sahají do dávné minulosti, kdy naše těla i mysl hladilo teplé středozemní slunce a srdce ovíval mořský vítr. Možná bychom se dostaly ještě hlouběji, ke dvou malým děvčátkům, jejichž existence je propletena krásným přátelstvím i společnou krví, a až téměř neuvěřitelnou odlišností charakterů, jež se vzájemně dokonale doplňují.

Láska k designu, umění i kráse se promítá do našich výrobků, stejně tak jako i důraz na preciznost a pečlivý výběr kvalitních materiálů. Nadšení při práci, naplňující naše oči radostí, se otiskuje do každého střípku a s naším pozitivním přáním dotváří konečný výsledek každého kousku, který má především těšit Váš pohled, jakož i splňovat svůj účel.

Věříme, že naše zboží si najde místo ve Vašich domácnostech a potěší třeba ve formě dárku nejedno blízké srdceJ

Způsob dopravy
Zboží zasíláme českou poštou nebo zásilkovou službou jako cenný balík (u křehkých výrobků s příplatkem za "křehké"), lze i osobní odběr v Praze (bez úhrady poštovného) – dle přání kupujícího. Zboží je baleno v bublinkové fólii nebo obálce, náklady na balné jsou zahrnuty v ceně poštovného. Zásilku expedujeme nejpozději 2 dny po připsání finančních prostředků na účet. Rády Vám vyrobíme dle přání originální kousek jen pro Vás (stačí napsat a upřesnit Vaši představu, příp. barvu, velikost apod.:)
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od suja

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--