Domů Profil prodejce VyrobenoProTebe
  • aktivní prodejce od r. 2015
    Reaguje na objednávky obvykle do 8 hodin.
  • Hradec Králové, ČR
  • 207 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (53) 100%
Nadšenci: 112
Aktivita: aktivní
Prodáno: 207
Registrace: 12.12.2015
Město: Hradec Králové
Stát: ČR

VyrobenoProTebe

/ Prodávající
Novinky
717670
25.4.2018 Z důvodu ukončování živnosti vyprodávám skladové zboží za výrobní ceny. Mrkněte na zlevněné kousky a vyberte si jarní šáteček, letní pirátku, nebo se zásobte na podzim :)

Vítáme Vás v naší prodejní skupině.

Jsme dvě maminky na mateřské dovolené, Petra Dvořáčková a Iva Němcová. Protože naše malé čtyři hlavy nestíhají unosit, co my stihneme vytvořit, nabízíme Vám své výrobky. Čepice a nákrčníky budou od teď přibývat, tak vybírejte, případně nás neváhejte kontaktovat s konkrétním přáním, ať už velikosti, nebo výběru látky. Pokud bude v našich silách, rády vyhovíme.
Naše čepice i nákrčníky jsou oboustranné. Podzimní varianta má na obou stranách kvalitní úplet, na zimu nabízíme „vnitřní“ stranu nežmolkující flís. Na jedné straně mají všechny čepice reflexní obrázek, díky kterému jsou děti nepřehlédnutelné i ve tmě.

Nabízíme také veselé ušanky, zimní čepice s bambulí a copánky.

Na léto jsme si pro Vás připravily krásné šatičky, které díky žabičkám sednou opravdu na každou postavu. Šaty jsou z velmi příjemného popelínu, což je 100% bavlna ve velmi vzdušné úpravě, na léto jak dělané.

Hlavičky v létě můžete svým dětem skrýt pod naše šátečky s kšiltíkem z funkčního materiálu, v jarních a podzimních dnech jim díky našim bavlněným šátečkům s kšiltíkem nenafouká do oušek. 

Pro prťousky, kteří si rádi stahují čepičky, máme miminkovskou variantu čepice s kšiltíkem (ve sporťáku ideální, dětem nesvítí do očíček), a na zavazování, které vydrží i neposedné vrtění v kočárku.

Zde je vzorník dostupných látek na čepice a nákrčníky, šátky a miminkovské čepice, neváhejte vybírat buď z hotových výrobků, nebo z těchto látek, ze kterých ušijeme čepice a nákrčníky podle Vašeho přání!

 

Tečkou jsou označeny látky ze 100% bavlny, bez tečky jsou látky bavlněné s příměsí elastanu. "M" značí, že látky už máme jen zbytek, na miminkovskou čepku s kšiltíkem.

A zde vzorník popelínů na šatičky a sukénky.

 

Rády Vám odpovíme na dotazy, pište do zpráv, děkujeme!

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od VyrobenoProTebe

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--