Domů Profil prodejce Ateliér Lucie
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Aš, ČR
  • 133 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (10) 100%
Nadšenci: 19
Aktivita: aktivní
Prodáno: 133
Registrace: 4.11.2009
Město:
Stát: ČR
Důležitá informace: Součástí zásilky bude i návod na praní a ošetřování výrobku. Po dohodě můžete své zboží dostat i v dárkovém balení :)

Ateliér Lucie

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Zdravím ze západu

image

Vítejte v mém virtuálním obchůdku. Na hedvábí maluji už více než 12 let. Nejprve to samozřejmě byl jen můj koníček. Později jsem své práce zkusila nabídnout i ostatním. Jednu dobu jsem dokonce pořádala i kurzy malování na hedvábí. Dlouhá léta jsem vedla i keramické kroužky pro děti i dospělé. Jsem absolventkou Střední průmyslové školy v Karlových Varech. Baví mě stále něco tvořit a vymýšlet. V mém obchůdku najdete převážně hedvábí, ale sem tam nabídnu i něco jiného. Teď akutálně vánoční pohlednici jejímž autorem je můj syn. Těším se, že tady na Fleru, v tom úžasně kreativním světě plném nápadů,  najdu i já své spokojené  zákazníky.

image

 

Způsob dopravy
Objednané zboží Vám zašlu téměř ihned ( tj. nejpozději 2. následující pracovní den) po zaplacení na účet(převodním příkazem) jako doporučenou zásilku České pošty. Zboží je baleno s ohledem na svůj charakter a velikost, tj. od bublinkové obálky po balík, včetně ochrany proti poškození (v případě obrázků). Pokud si objednáte více kusů zboží, zabalím vše dohromady do jedné zásilky za jedno poštovné ( platí do 2kg celkem ). Lze zasílat i na dobírku, ale za zvýšené poštovné 90,- Kč! V rámci Aše a Chebu se lze dohodnout na osobním převzetí, bez nutnosti hradit poštovné.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Ateliér Lucie

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--