Domů Profil prodejce Hatty
  • Prodejce od r. 2016
  • Votice, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 2
Aktivita: -
Registrace: 9.2.2016
Město: Votice
Stát: ČR

Hatty

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Když jsem ušila první panenku, zalíbily se mi, rozzářené oči mých kamarádek. A mě začalo bavit tvořit něco tak krásného a hlavně stylového, jako jsou panenky. Našla jsem si v nich cvik. Vybírám barvy, které k sobě ladí, ale především je celá práce na panenkách mým velkým koníčkem.

Panenky jsem začala tvořit v prosinci a některé z nich jsem si vystavila v jídelně. Jinak v jádru strohá místnost se ihned rozveselila. Ohromila především hosty a v tu chvíli jsem si řekla, že chci rozdávat radost i do dalších domácností. Že by mohlo více žen zatoužit mít svoji panenku a sklízet chválu od hostů za povedenou dekoraci.

Snažím se, aby každá byla jiná, každá byla unikátní. Vy, pokud si ji pořídíte, tak budete mít oprávněný pocit, že součástí vaší domácnosti je originální panenka, kterou nikdo jiný nemá. Dokonce každé dávám i jméno, které vám ráda sdělím.

Panenky jsou plněné vatelínem nebo dutým vláknem. Na výrobu používám kvalitní materiál a vše je ruční práce bez použití lepidel. Až přijdou Vánoce, nebo pokud chcete i dříve, je možnost připevnit andělská křídla a tím se znásobí kouzlo a příjemný pocit, který z této dekorace budete mít vy i vaši hosté. Má roztomilá panenka je přesně to, co vaší domácnosti chybí a pro mě bude nesmírnou ctí vám prodat kousek radosti, na které pracuji po práci ve svém volném čase.

V poslední době také rozšiřuji portfolio. Krom panenek vytvářím i velikonoční zajíčky či andílky pro radost. Také jsem vytvořila košíček na různé drobnosti  a dokonce i jednoduchou svačinovou taštičku se ztvrzenými stěnami.

Kupte si ode mě některý z mých výrobků, nebo mi prostě napište a pokud mi budou síly stačit, ráda vytvořím něco podle vašich představ.

Přeji příjemný den

Vaše Hanka

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Hatty

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--