Domů Profil prodejce Šátky pro kočky
  • aktivní prodejce od r. 2016
    Reaguje na objednávky obvykle do 6 hodin.
  • Rakovník, ČR
  • 48 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (13) 100%
Nadšenci: 40
Aktivita: aktivní
Prodáno: 48
Registrace: 21.2.2016
Město: Rakovník
Stát: ČR

Šátky pro kočky

/ Prodávající
Novinky
776936
3.1.2019 Peníze za poslední čtvrtletí uplynulého roku byly poslány na účet útulku Kočičí domov Sluníčko v Dobříni. VELKÉ DÍKY VÁM VŠEM, kteří jste přispěli.

Vážení zákazníci (návštěvníci),

vítejte v obchůdku Šátky pro kočky, kde můžete najít šátky, které podtrhnou vaši krásu a jedinečnost a zároveň prostřednictví koupě šátku přispějete na opuštěné kočičky. Polovina zisku z každého šátku bude věnována na nákup krmiva pro útulkové kočky eventuálně bude částka jedenkrát na čtvrtlení odeslána na transparentní účet útulku. Na který útulek peníze šly a nebo co za ně bylo koupeno bude každé čtvrtletí zveřejněno v novinkách a na FB Šátky pro kočky. 

Děkuji a věřím, že si vyberete šátek přesně pro Vás :)

 


Praní 
Hedvábné šátky a šály lze prát. Některé šátky tmavších barev mohou při praní velmi mírně pouštět.
Hedvábný šátek pereme zásadně ručně, ve vlažné vodě teploty nejvýše 300C. Používáme nastrouhané jemné mýdlo nebo speciální šampon na hedvábí, popřípadě jemný šampon na vlasy. Prací prášky se pro praní hedvábí nedoporučují, protože mohou obsahovat bělidla, enzymy a jiné látky které hedvábí poškozují. Pereme jemným promačkáváním, neždímáme. Po vyprání šátek pověsíme a necháme proschnout. Sušíme ve stínu, chráníme před sluncem.

Žehlení 
Ještě vlhký šátek přežehlíme žehličkou nastavenou na nejnižší stupeň, tedy na hedvábí nebo silk. Pro dobrý výsledek by měl být šátek stejnoměrně vlhký.

Zboží můžete vrátit bez udání důvodů do 14 dnů od doručení na Vaši adresu. Pokud se tak rozhodnete kontaktujte mne nejdříve vnitřní poštou. Zboží musí být v původním stavu, nenošené,  bez úprav a poškození. Zboží musí být zasláno zpět pečlivě zabaleno tak, aby se cestou nepoškodilo. Zboží posílejte pouze doporučeně. Po navrácení nepoškozeného zboží k prodejci  Vám bude převedena zpět na účet celá uhrazená částka za vrácené zboží a poštovné za doručení zboží k Vám. Poštovné, které jste zaplatili za odeslání zboží zpět k prodejci Vám prodejce nehradí.

Zboží můžete reklamovat do 24 měsíců od doručení na Vaši adresu, pokud se na něm vyskytne výrobní vada či vada materiálu. Reklamaci nelze uplatnit na vady vzniklé běžným opotřebením vlivem nošení, nesprávným užíváním či skladováním.  V případě reklamace mne kontaktujte nejdříve vnitřní poštou. Zboží zašlete pečlivě zabalené doporučeně zpět. Pokud bude reklamace posouzena jako oprávněná máte nárok na poskytnutí slevy z původní ceny zboží či vrácení celé kupní ceny. V případě vrácení celé kupní ceny zboží, včetně poštovného, zboží zůstává prodejci. V případě poskytnutí slevy z původní ceny bude dohodnutá částka + poštovné uhrazené zákazníkem při zaslání zboží prodejci převedena na účet zákazníka a zboží bude neprodleně zasláno zpět zákazníkovi. 

Drobné rozdíly v barevnosti zboží na fotografiích a v reálu nejsou důvodem k reklamaci. Barevné podání fotografií může být různé podle nastavení monitoru.

Způsob dopravy
poštou
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Šátky pro kočky

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--