Domů Profil prodejce eelliiska
  • aktivní prodejce od r. 2016
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • Olomouc, ČR
  • 11 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (2) 100%
Nadšenci: 9
Aktivita: aktivní
Prodáno: 11
Registrace: 28.3.2016
Město: Olomouc
Stát: ČR

eelliiska

/ Prodávající
Novinky
841735
3.11.2019 Dnes vloženy nové hrníčky s kokříky :)

 

 Eliškart: Kde vášeň pro psy a umění se spojuje

Moje cesta začala jednoduchým snem - spojit moji vášeň pro psy a umění do jednoho jedinečného produktu. Jmenuji se Eliška Valčíková a před pár lety jsem začala tvořit pod značkou eLIŠKArt. Vždy jsem milovala malování psů a vytváření portrétů pejsků podle fotografií. Avšak v hloubi své duše jsem toužila po něčem vlastním, něčem, co by odráželo její osobitý styl a kreativitu.

A tak se zrodil nápad - originální digitální tvorba s pejsky v hlavní roli. Místo klasických portrétů jsem se rozhodla navrhovat vlastní obrázky psích plemen, které poté tisknu na hrníčky. Ale to není vše! Ke každému plemeni přidávám originální básničku, která ozvláštní i druhou stranu hrnku.

Mé ideální zákazníky vidím v majitelích psů, kteří hledají originální a osobitý dárek pro sebe nebo své blízké. Jsem tu pro ty, kteří si chtějí užít svou ranní kávu či čaj ve společnosti svého oblíbeného čtyřnohého kamaráda, ať už skutečného nebo vyobrazeného na hrníčku.

Co dělá eLIŠKArt unikátní a odlišné od konkurence? Kromě mého osobitého stylu a originálních básniček je to i moje flexibilita a schopnost přizpůsobit se přání zákazníků. V ceně hrníčku je možnost dopsat jméno pejska pod obrázek a zákazník si může vybrat také barvu tlapek u básničky. U každého plemene se snažím, aby byla nabídka variant co největší.

Proč si tedy vybrat právě hrníček ode mě? Protože vám nabízím jedinečnou kombinaci umění, vášně pro psy a osobního přístupu. Mé hrníčky nejsou jen obyčejným produktem, ale zrcadlem lásky k psům a touhy dělat radost ostatním milovníkům těchto úžasných tvorů.

Přidejte se ke komunitě spokojených zákazníků a objevte krásu spojení umění a psí lásky s eLIŠKArt. Těším se na vás!

Způsob dopravy
Česká pošta-Balík do ruky
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od eelliiska

Oblíbení uživatelé
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--