Domů Profil prodejce Saint.Lucy
  • aktivní prodejce od r. 2016
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Parha 2, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 8
Aktivita: aktivní
Registrace: 12.6.2016
Město: Parha 2
Stát: ČR

Saint.Lucy

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítej..♥ Vyrábím tašky a batohy z plsti a přídavkem hovězí kůže. Není podmínka mít tento tvar a barvu, lze se domluvit a já uvidím, co je v mých silách. Jako doplňky vyrábím jemné šperky různých tvarů, barev a délky. Při odesílání vše pečlivě a úhledně zabalím a přiložím věnování. Pokud máš jakýkoliv dotaz, ptej se, ráda Ti odpovím ;) 

PŘEJI PŘÍJEMNÉ BROUZDÁNÍ...

Malé info k údržbě: 

- všechny druhy plsti doporučuji pouze čistit ( buď v ruce mýdlovým roztokem, nebo pracím prostředkem na vlnu, také mohu doporučit jeden výborný čistič s kterým vyčistím i lihovou fixu z potahu, či fleky na oblečení, nebo krev z bot, stačí si napsat o název, jedná se ale už o chemické čištění, nebo na větší plochy )

- plstěné výrobky lze také žehlit, stačí vzít hadřík, který namočíte do studene vody a přejedete žehličkou, tím krásně narovnáte tvar

- pravá kůže dostává teprve šmrnc, až když je opotřebená, ale i ta potřebuje ošetřit, stačí si koupit vosk či impregnaci na kůži a občas ji promazat ( též Vám impregnuji na závěr )

Také se Vám občas stává, že jdete do obchodu, stojíte u kasy, čekáte až přijdete na řadu a mezitím si prohlížíte doplňky, například šperky ? Vítej v mém světe :-)A jelikož jsem otevřená novým věcem, šperky vyrábím tak, že to co mi přijde pod ruku, tak tvořím a výmýšlím různé variace, základem pro mně je jemnost a aby se žena cítila sexy. Jedná se o velmi lehounký materiál.

Každý šperk na začátku vypadá krásně, ale i to vyžaduje péči.

K čištění šperků používejte prostředky k tomu určené. Existuje velký výběr speciálních hadříků, roztoků nebo krémů vyrobených právě na čištění šperků. Při domácích pracích, sportování, sprchování a na noc šperky odkládejte. Chraňte je před nárazy, kontaktem s tvrdými předměty, chemickými látkami, kosmetikou a agresivními čisticími prostředky.

  • Platí zásada: šperky nandavejte jako poslední, ale jako první je sundejte po návratu domů. Lak na vlasy, parfém či lidský pot jsou pro šperky nepřátelské.
  • Šperky nenoste do bazénu, sauny ani do moře.
  • Šperky je možné čistit více způsoby. Nejjednodušší je leštění speciální utěrkou. Zvláště u jemných šperků či řetízků je potřeba čistit s citem. Dejte si pozor i na stříbrné šperky, které jsou měkké a mohly by se vyvinutou silou snadno poškodit.Pokud potřebujete vyčistit šperk důkladněji, můžete použít chemické čističe, které se prodávají ve formě lázně či pěny. Při jejich použití vždy dbejte pokynů uvedených na obalu výrobku. Ne každý čistič je vhodný například pro šperk s perlami nebo s lepenými kameny.
  •   Černání neboli oxidace se týká většiny šperků. Hlavně stříbrné šperky časem oxidují, přičemž matní a černají. Jedná se o přirozený proces. Neznamená to, že materiál šperků je nekvalitní. Vysoká vlhkost vzduchu nebo kyselé prostředí (např. pH pokožky) oxidaci zrychlují. Z těchto důvodů jsou naše stříbrné šperky rhodiované, kdy rhodium oxidaci zabraňuje. Zoxidovaný šperk se dá bez problémů vyleštit a znova rhodiovat.    

Díky za tvůj čas ..! ♥

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Saint.Lucy

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--