Domů Profil prodejce Rézi-Art
  • aktivní prodejce od r. 2016
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 hodin.
  • Tábor, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 4
Aktivita: aktivní
Registrace: 23.6.2016
Město: Tábor
Stát: ČR

Rézi-Art

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.
 Umění, je od jak živa kouzlem a způsobem jakým umělec může vyjádřit své pocity a zároveň otevřít okno do jehož duše .Tak i pro mne je to nezapomenutelným okamžik jak vyjádřit své pocity a zároveň přinést celému světu radost a blažený pocit .
 
Mým záměrem je malovat obrazy ,které otevírají srdce božskému nitru ,pouze malým množstvím detailů ,které zaujmou diváka k hlubšímu prozření toho co se za celkem skrývá  .Chci aby mé umění chytilo lidi za srdce ,aby jim sdělilo ...jak hluboké a něžné jsou ,mé pocity .Právě proto maluji nejčastěji přírodní krajinomalby a především oblohu a její neopakovatelné zbarvení , stejně tak miluji když při slunečním západu , slunce odráží své paprsky na okolní přírodu .Paleta přírody je totiž tak obrovská , tak nepřekonatelná,tak nádherná  v každičkém ročním období .
Když vidím tu krásu  , všechny ty barvy na mě křičí každým dnem čím dál více ,vypínám svou hlavu aby 
 mě ta krása mohla zcela pohltit a já se pak ocitám ve svém hlubokém nitru .
Můj styl se neustále vyvíjí ,ale přesto je mým cílem nepolevit a dosáhnout dokonalé rovnováhy mezi impresionismem a realismem . Maluji nejčastěji technikou Akryl ,ale ráda bych pokročila do malby olejovými barvami .
 
Kromě motivů co maluji ze srdce ráda se také věnuji zakázkám od Vás , které jsou novým úkolem a zároveň novou výzvou,to se stává  jedinečnou inspirací ,která mne posouvá o nové zkušenosti .Na spolupráci s Vámi ať obrazů či jiné spolupráce ,se ráda domluvím tak aby to vyhovovalo jak vám tak i mně .
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Rézi-Art

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--