Domů Profil prodejce myšmašš
  • aktivní prodejce od r. 2016
    Reaguje na objednávky obvykle do 7 hodin.
  • Praha 5, ČR
  • 32 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (11) 100%
Nadšenci: 12
Aktivita: aktivní
Prodáno: 32
Registrace: 23.7.2016
Město: Praha 5
Stát: ČR

myšmašš

/ Prodávající
Novinky
1079899
5.11.2023 Velký úspěch, moje lucernička se dostala do dop výběru, děkuji! ♥

Vítejte v mém malém obchůdku :) 

Jmenuji se Michaela a od malička jsem milovala tvoření. Začalo to na základce, kdy jsem neustále vyráběla náramky přátelství, na střední vlastní bižuterii, ale na vysoké jsem se tvoření jaksi vzdálila.

náramky přátelstvínáušničkynáhrdelníkynáramky

V posledních měsících jsem si ale opět k této činnosti našla cestu. Vždy se mi ale líbilo umění macramé a idea vytváření nových lucerniček a váziček ze sklenic, které by jinak skončily na skládce mě nadchla. Miluji reusing a proto jsem se do toho pustila ve velkém. Až jsem jednoho dne zistila, že můj byteček nafukovací není a že možná by moja tvorba udělala radost i někomu jinému. Stydlivý úsměv Každý kousek je originál - jiný vzor, jiný rozměr a tvar sklenice. 

 Jsem také milovník fotek a kromě scrapbooks mám fotky i po stěnách. Jednou mě napadlo, že by ty fotky mohly vypadat hezky právě na macramé závěsu a bylo to tak. Začala jsem proto vyrábet foto závěsy a "rámečky" na fotky. Moc mě to baví a vypadá to krásne, zútulní to každý pokoj! 

Věcičky je možné po domluvě vytvořit i na míru, stačí napsat ;) 

 

S láskou k přírodě

Výrobky jsou zabalené do recyklovaných materiálů - veškerý balící materiál, ze kterého by se jinak stala zátěž pro životní prostředí se snažím zachránit a znovu využít. Dá to sice trochu práce, ale stojí to za to ;)  Krabičky nastříhám, upravím a vyzdobím. Stejně tak využiju i zbytky z mých macramé výrobků. Vše pak vložím do zavíracích balíčků, ve kterých nám chodí do práce zboží a hotovo :) 

Zasílání balíčků probíhá stejně. V práci se nám množí krabice od dodavatelů. Proč je nevyužit? Proč by měla být každá krabice využita pouze jednou?  

imageimageimageimageimage

Možná Váš balíček proto nebude na první pohled tak půvabný, důležitější ale je, co je uvnitř a že byl zabalen (a vyroben) s láskou ♥ 

 

Velký úspěch, moje lucernička se dostala do Top výběru! ♥♥♥

Další top výběr, tentokrát náramek :) ♥

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od myšmašš

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--