Domů Profil prodejce Dětské herní podložky
  • Prodejce od r. 2016
  • Zábřeh, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 7
Aktivita: -
Registrace: 10.10.2016
Město: Zábřeh
Stát: ČR

Dětské herní podložky

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Milí přátelé a příznivci ručně vyráběných herních podložek pro děti, bytových dekorací, bižuterie a vlasových doplňků!

Jsem ráda, že Vás moje výrobky zaujaly natolik, že jste navštívili moji stránku.

Veškeré moje tvoření je produktem mé lásky k ruční práci, věnuji se mu ve svém volném čase, tvořím pro radost svoji i svého okolí.


Dětské herní podložky jsou výhradně ručně vyráběnou dětskou hračkou, která Vaše děti nejen zabaví, ale může je také mnohému naučit (a to především ze života zvířat). Základní druhy podložek jsou dřevěná stáj s koníky, dřevěné cvičiště s pejsky a dřevěný kočičí pelíšek. Dále mám podložky kartonové s různými tématy. Všechny nabízené podložky jsou skládací, v popisu najdete rozměr složené krabičky i rozložené herní plochy. Základními používanými materiály jsou dřevo, karton, textilie, přírodniny a hlína. Většina figurek je resinových. Pokud se Vám zalíbí některá z nabízených podložek, ale chcete změnit její "příslušenství", stačí mi napsat - podložky jsou prodejné i samostatně bez figurek, nebo je naopak možné si dokoupit figurky navíc. Můžete si také napsat či zavolat o podložku podle Vašich vlastních představ, určitě se domluvíme na její podobě i ceně.  Osobní odběr podložek je možný v Zábřeze (okr. Šumperk), jinak zasílám jako křehký balík přes Českou poštu za 135 Kč.


V tomto obchůdku najdete také ozdoby do vlasů, dřevěné výrobky a hliněné výrobky. Ráda používám korálky, přírodní materiály jako mušle a perleť, vyrábím ze saténu metodou kanzashi a zkouším stále nové techniky. Vše je opět moje ruční práce, předání je stejně jako u podložek možné v Zábřeze, poštovné vychází z tarifů České pošty a je uvedeno u každého výrobku.


Mějte krásné dny plné slunce, 
Vaše Markéta.

Způsob dopravy
Osobní převzetí Zábřeh, okr. Šumperk - zdarma Rozvoz po Zábřeze a okolí autem - dle domluvy Doručení Českou poštou - dle tarifu
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Dětské herní podložky

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--