Domů Profil prodejce Políbení Múzy
  • aktivní prodejce od r. 2016
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Havlíčkův Brod, ČR
  • 9 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (4) 100%
Nadšenci: 28
Aktivita: aktivní
Prodáno: 9
Registrace: 16.10.2016
Město: Havlíčkův Brod
Stát: ČR

Políbení Múzy

/ Prodávající
Novinky
620018
1.5.2017 Krásná nominace, děkuji! https://www.fler.cz/prehl...

Vítám Vás ve světě hluboce léčivé Inspirace, a děkuji, že Vás sem zaválo Políbení Múzy!

CO ZDE NAJDETE?

Pod ,,Políbením Múzy" se nachází autorská tvorba energetických zářičů, jejichž smyslem je provázet na cestě k harmonii, a ku spokojenému spolu-tvoření takového světa, v němž je radost Žít. 

Od raného mládí se zabývám principy existence, bádám, dívám se pod povrch viděného - do souvislostí, které tvoří naši Podstatu, mnohdy dlící pod nánosy (nejen) společenských návyků.

A protože život mě obdařil darem zviditelňovat to, co je očima nespatřitelné, převádím do viditelné a hmatatelné podoby vše, co slouží podpůrně člověku, i životnímu prostředí. 

Umění života koluje mou krví a proudí k Vám v rozličných podobách a formách, jak skrze tvorbu, kterou najdete zde v obchůdku, tak skrze zakázky (po domluvě přes e-mail či s osobní konzultací v Praze).

Nabízím:

  • RUČNĚ RYTÉ ZÁŘIČE
  • SILOVÉ ŠPERKY
  • INTUITIVNÍ OBRAZY A KOSMOGRAMY 

 

R U Č N Ě    R Y T É     Z Á Ř I Č E

Rytecké řemeslo je um, který provází naši rodovou linii, je se mnou sžité už  mnoho let. Přesto, má tvorba v průběhu seberozvoje nabrala zcela jiný směr, než jaký můžeme v oblasti ryteckých služeb běžně najít.

Rytina v mém pojetí tvoří doslova otisk - hloubkové sdělení. V době, kdy jsem si začala uvědomovat tento potenciál rytectví, dostala se mi do rukou kabalistická knha Sefer Jecira (Kniha Stvoření), v níž je psáno:

,,..A On Vyryl, vytesal, a obměnil dvaadvacet zakládajících písmen. A Stvořil z nich Vše Stvořené a vše, co kdy bude vytvořeno v budoucnu…"

Tím začalo mé propojování rytecké práce a energetických předmětů se studiem SLOVA A PÍSMEN: Jmen Božích a Andělských, Manter, kaligrafických a hieroglyfických znaků a symbolů.

 

Zelený Jadeit: Ryté Jméno Anděla (Lelahel)

Zelený Jadeit: jméno osobního Anděla podle kabaly (Lelahel)

 

Pro kabalistu jsou písmena vším, co je: každému písmenu  totiž odpovídá určitá část těla, lidská ctnost, číslo, zvuk a astrologické znamení. 

Z toho důvodu má Každé slovo  obrovský, doslova formující vliv, ať už si to uvědomujeme, či nikoliv. Uvědoměním si tohoto tvůrčího aspektu našich životů pak můžeme využít rytin-otisků jako metody, která vylaďuje nitro.Může podpořit v oblasti sebepoznání a v harmonizaci prostoru, který obýváme.

 

Skleněná podložka na harmonizaci vody: Slovanský symbol ,,Svarga

,,Svarga" - Slovanský symbol Boha Svaroga (skleněná podložka na harmonizaci vody, nabíjení předmetů, svíčky,..)

 

Stejně tak na nás působí i SYMBOLY, které v každé kultuře zaujímají své podstatné místo v návratu ke kořenům, ke svému původu. Vyrývám jak symboly známé a používané po celá staletí a tisíciletí, tak symboly ,,nové" - vygenerované intuitivní kresbou - autorské návrhy, vytvořené na míru.

 

Zleva: Zlaté svatební prstýnky s iniciály a symbolem Nekonečna / Stříbrný přívěsek srdíčka s Rohem Jednorožce / Nůž s ruským symbolem ,,Vorovskaya hvezda"

 

S I L O V É    Š P E R K Y 

Další tvůrčí způsob - estetický a zároveň energeticky funkční. 

Šperk může být průvodcem, léčitelem, učitelem. Každý šperk je tvořen z jiných materiálů, podle tématu, s kterým je spojený, a podle nositele, kterému náleží.

  

ŠAMANSKÉ NÁUŠNIČE 

Základem šamanských náušnic je peří, za kterým se často skrývá určitý příběh: dostává se ke mě z různých směrů, a já jej hygienicky i energeticky očišťuji. 

 

Často jsou doplněny přírodními kameny a korálky, které podporují jedinečnost každého kousku. V každé náušnici se zrcadlí odlišné tváře Matky Země, které se mnohdy jmenovitě ohlásí.

Proto k náušnicím přikládám krátký text o jejich vzniku, účelu a smyslu.

 

  

NÁHRDELNÍKY A MODLITEBNÍ MÁLY

Náhrdelníky a mály začaly pod mýma rukama vznikat zcela spontánně. Ráda vybírám drahé kameny odpovídající určitému tématu a energii. 

Mály jsou tvořené tak, že mohou být využity pro mantrovací / modlitební praxi, ale není to jejich primárním účelem - samy o sobě mají silné ochranné působení.

Živlový náhrdelník pěti elementů (jantar, granát, lapis lazuli, malachit, jadeit, tygří oko, tyrkenit, bílé korálky)

 

 Buddhistická Mála: Avalokitéšvara (sloní kost, malachit, pozlacené kompomenty)

Šperk není pouze krásná, estetická ozdoba zkrášlující lidské tělo.

To věděly už kultury dávnověku, kde šperk byl vždy zároveň amuletem.

Je-li šperk tvořen vědomě, je jako ten nejmenší:

  • Chrám, který učí úctě vůči vnitřnímu-vnějšímu prostoru
  • Průvodce, který pomáhá projevit naše vrozené dary a ctnosti
  • Léčitel, který celistvě uzdravuje a dodává Sílu 
  • Ochránce, který připomíná, kdo jsme a kam směřujeme

Součástí každého špěrku, tak jako u náušnic, je opět text - příběh vzniku a popis vypozorovaných účinků.

 

I N T U I T I V N Í    O B R A Z Y    &    K O S M O G R A M Y

Výtvarné nadání mě provází již od dětství. Vystudovala jsem Střední Uměleckou Školu Grafickou, což mě obohatio po technické stránce, avšak znepokojilo po stránce obsahové, ve smyslu a v mém směřování; současné umění je plné depresivních projekcí autora na plátno. Jakmile jsem ke konci studia přestala nad uměním konceptuálně uvažovat, a začala jsem ho i cítit, šokovaně jsem zjistila, jakou umělec nese zodpovědnost za náladu, kterou svým uměním šíří do veřejného prostoru

Tímto uvědoměním u mě vznikla jistá krize, kdy jsem nevěděla, kam směřovat dál. Časem se však začala ozývat má vrozená touha inspirovat. Postupně se u mě spontánně aktivovala schopnost automatické kresby, a spolu s tím i mé obrazy začaly nabírat zcela novou podobu.

 

 Akt Zrození: Sestup duše do těla (Olejomalba, 2016)

 

Obrazy se začaly stávat zviditelněním informací z Vyšších Sfér, které mají schopnost povznášet a léčit člověka a nabíjet energeticky prostor.      Obrazy tvořené skrze přímou inspiraci se samy o sobě stávají živoucími bytostmi, které s námi komunikují. 

 

 

 

Pohlazení Jadeitu (kosmogram pro zacelení emocionálního pole a zdravou funkci nervového systému, samolepka 15 x 15 cm)

 

Začala jsem tvořit také tzv. kosmogramy, což jsou kreslené zářiče, které mají schopnost otevírat nás novým úhlům pohledu, harmonizovat podvědomou mysl, a propojovat nás s Vyšším Já

V Obchůdku jsou k dispozici kosmogramy v podobě kruhových samolepek ve formátu 15 x 15, avšak je možné je za vyšší cenu objednat i jako vytištěné zarámované obrazy různých velikostí.  

 

S láskou

Margot SaRa, Políbení Múzy 

 

Vše, co vytvářím, pro Vás vzniká dvěma způsoby:

  • Tématicky bez zadání -  na podporu v oblastech života, které vnímám jako obecně důležitá či  aktuální. Když tvořím tímto způsobem, vím, že je mezi Vámi někdo, na koho daný předmět čeká. Tento typ tvorby najdete právě zde v obchůdku.
  • Zakázkově na míru - léčivá tvorba na Vaše přání. Rozhodnete-li se nechat si zhotovit předmět na zakázku, berte prosím v potaz, že ráda vyhovím Vaší představě a přání, ale jsou případy, kdy potřebuji mít více ,,volnou ruku", tak, aby výsledný kousek byl pro Vás opravdu funkční. Vše záleží na vzájemné domluvě, konzultace je samozřejmostí.

Děkuji za Vaši přízeň a máte-li jakékoli dotazy či přání, neváhejte mne kontaktovat!

V úctě a vděčnosti

SaRa

Způsob dopravy
ČESKÁ POŠTA: Zasílám doporučeně, většinou do 2 až 3 pracovních dnů od přijetí platby. Drobnosti (náušnice, kamínky,..) pečlivě zabalené v dárkových krabičkách, anebo dle domluvy zasílané jako cenné psaní, větší výrobky v krabicích. OSOBNÍ PŘEVZETÍ: V Praze, kde si lze zboží vyzvednout přímo na prodejně.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Políbení Múzy

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--