Domů Profil prodejce Patočka-Procházka
  • Prodejce od r. 2016
  • Turnov, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 6
Aktivita: -
Registrace: 25.10.2016
Město: Turnov
Stát: ČR

Patočka-Procházka

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

   PP    DIAMANTOVÉ ŠPERKY    Patočka-Procházka    

 Značka PP je sdružení brusírny diamantů Patočka a šperkařského ateliéru Šperk Procházka. Samotné založení brusírny se datuje k roku 1934. Šperkařský atelier Šperk Procházka navrhuje a vytváří šperky již více jak 20 let. díky této spolupráci vznikají jedinečné šperky v kombinaci diamantu zasazeného do návrhově propracovaných šperků.

 Základem je vždy dokonale vybroušený diamant, který je dominantou celého šperku. Při výrobě je kladen důraz jak na design, tak i na řemeslnou kvalitu, aby šperk mohl obstát i u dalších generací. Naše šperky se tudíž mohou stát rodinými, které se dědí z pokolení na pokolení. Tato historie, smysl pro detail, preciznost a v neposlední řadě i zodpovědnost, činí ze šperku umělecký předmět, určený nejen k vyjímečným událostem, jako jsou zásnuby, svadba či narození dítěte, ale i k běžnému nošení.

 ŠPERK- Kameny zasazené ve špercích jsou výhradně diamanty, jejichž velikost, kvalitu a čistotu si lze vybrat, taktéž i barvu a ryzost zlata, lze upravit na přání. Ke každému šperku je přiložen certifikát pravosti a kvality použitého diamantu a též i výrobní certifikát. Veškeré šperky jsou řádně opuncovány dle zákona o puncovnictví ryzostním, výrobním a státním puncem. Šperky se zhotovují na míru, udaná váha je orientační. Objednané šperky posíláme v luxusní dřevěné krabičce, formou cenného psaní.

Způsob dopravy
česká pošta,cenné psaní
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Patočka-Procházka

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--