Domů Profil prodejce Pan Lišák
Jiří Benjamín Mayer
  • aktivní prodejce od r. 2016
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 minut.
  • Praha 81, ČR
  • 4 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (3) 100%
Nadšenci: 8
Aktivita: aktivní
Prodáno: 4
Registrace: 29.10.2016
Město: Praha 81
Stát: ČR

Pan Lišák

/ Prodávající
Novinky
577038
7.12.2016 Poprvé v soutěži na Fleru. Jak vzrušující! :-D https://www.fler.cz/zbozi...

Pan Lišák bude mít letos kulatiny. Odmalička ho bavilo něco vymýšlet, něco tvořit, ať už příběhy, šperky, nebo různé dekorativní "činčurády". Až dosud se však veškerým kreativním činnostem věnoval jen soukromě a podarovával svými výrobky široké příbuzenstvo. Jeden člen rodiny ho však přivedl na myšlenku, že by mohl zkusit také Fler (aneb za všechno může naše matka). A tak je tady, tadááá!

Nejradši Pan Lišák pracuje s korálky, stuhami a s papírem, ze kterého s oblibou skládá origami. To potom rád kombinuje s jinými materiály nebo ho používá jako hlavní či vedlejší motiv koláží, asambláží a jiných podobných projektů převážně dekoračního charakteru. 

A co má vedle tvoření všeho druhu Pan Lišák ještě rád? Tak hlavně (další) lišky, psy, kočky, jeleny, soby, losy... a tak nějak veškeré zvířectvo vyjma hmyzu, kterémužto se tímto omlouvá. Zbožňuje Stockholm a vlastně celé Švédsko, rád si zajde do IKEA (do jedné z nich chodí dost často, protože v ní pracuje :-). Dojímá ho Malý princ, uklidnuje ho praskání ohně a rozradostní ho poslech electroswingu.

No a navzdory své přezdívce není zrzavý. 

 

Pan Lišák na poště nějaký čas pracoval, a tak ví, co a jak. 

Jelikož vyrábí křehké věci, Vaši objednávku pečlivě zabalí do bublin a kartonu, aby ji poštovský panáček (nebo poštovská panenka) při doručování nepoškodil, případně aby nedošlo k poškození ještě při převozu z podací pošty k dodací.

Pan Lišák ví, že se na svou objednávku těšíte. I on se těší, až budete mít jeho výrobek doma a napíšete mu, jak se vám líbí. :-) Proto odesílá balíčky co nejdříve od přijetí Vaší platby, přesněji řečeno do dvou, nanejvýš do tří pracovních dní.  

Ceny poštovného jsou vždy uvedené u konkrétního zboží. V případě zakoupení více položek platíte pouze jedno poštovné - to vyšší. Balíček bude totiž dost možná taky vyšší (nebo širší), určitě ale těžší. :-)

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Pan Lišák

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--