Domů Profil prodejce mimijo
  • aktivní prodejce od r. 2016
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 minut.
  • Zdice, ČR
  • 47 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (6) 100%
Nadšenci: 22
Aktivita: aktivní
Prodáno: 47
Registrace: 15.11.2016
Město: Zdice
Stát: ČR

mimijo

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Jsme Mimijo - první česká značka na trhu, která od 2016 nabízí designové a praktické výrobky z potravinářského silikonu určené k prořezávání zoubků.

Za krátkou dobu získala velkou oblíbenost.

Naše zboží je testováno v ČR a je vhodné pro styk s ústy dětí do 3 let. 

Kdo jsme?

Je pro nás důležité a příjemné, když známe tvář a příběh, jež stojí za výrobou nebo prodejem produktů, které máme rádi. Proto se vám rádi představíme — MY stojíme za MIMIJO.

Jsme mladá rodina — Igor, Ksenia a Griša. S manželem jsme sice oba původně z Petrohradu, ale seznámili jsme se v Praze jednoho příjemného dubnového večera. Šťastná náhoda a spousta slov. Slova se změnila v lásku a ta nám pomohla přivést na svět našeho drobečka. A ten pocit — ten jistě dobře znáte, ten se popisuje jen velmi těžko.  

Když jsem se i já osobně rozhodla vybrat si ty pravé kojící korále, nezaujaly mě ani jedny jediné. Najednou jsem seděla u stolu a navrhovala své vlastní. Bylo to rychlé, náhlé a správné. Je štěstí najít to, co můžu dělat pro radost sobě i druhým.

Proč jsme si vybrali právě jeho pro naše silikonové výrobky?

Ve skutečnosti má jedinečné vlastnosti:

-          Je ekologicky bezpečný – není toxický a nereaguje na jiné látky. Je široce používán v medicíně a při výrobě zboží pro dětí (dudlíky, hračky i pro kousání);

-          Je bez zápachu a chuti;

-          Je elastický a odolný, což umožňuje dětem, aby si s ním hrály a kousaly ho bez poškození struktury;

-          Je stabilní vůči různým teplotám.

Toto je velmi důležitý bod!

Před použitím můžete výrobky snadno umýt vodou a mýdlem, provařit (nejlépe!) nebo nechát zmrazit: například, pro úlevu od bolesti u dětí při prořezávání zubů. V každém případě neztrácí silikon své vlastnosti.

-          Je barevný a tvarově rozmanitý! Jde z něj dělat krásné a syté dekorace, které hezké doplní maminčiny šaty.

-          Je módní! V evropských a jiných zemích jsou momentálně výrobky ze silikonu pro děti a jejich matky velmi vyžádané.

Naše produkce se vyrábí z vysoce kvalitního potravinářského silikonu: je zcela bezpečný pro zdraví, což je potvrzeno příslušnými mezinárodními certifikáty pro země Evropy, USA a Austrálii.

Samozřejmě, když vytváříme silikonové doplňky pro maminky s dětmi, myslíme nejprvé na bezpečnost naších dětí. Pro mně, jako pro každou matku, není jedno, co se ocitne v ústech mého dítěte.

Proto, ještě předtím, než dát korálky mému dítěti, a co víc - než nabídnout je vám - důkladně jsem je zkontrolovala, otestovala a získala osvědčení o bezpečnosti od výrobce.

Zaručujeme, že naše korálky nejsou toxické, neobsahují bisfenol A, PVCh je bez chuti a bez zápachu. Šňůra je pevná, není možné ji roztrhat ani překousnout (alespoň to nemůže miminko, a nemůže přece ani dospělý). Korálky jsou opatřeny bezpečnou plastovou přezkou, která chrání vaši hebkou šíji před odřením. Zatáhne-li dítě příliš moc, přezka se rozepne sáma, a to bez jakéhokoliv nepříznivého dopadů na váš krk a tím zabrání udušení.

Kuličky, které používáme, se vyrábějí ve velkém výrobním závodě, který kromě silikonových kuliček vyrábí také silikonové dudlíky, láhve atp..

Kvalita a bezpečnost našich korálků je potvrzena příslušnými mezinárodními certifikáty  pro Evropu, USA a Austrálii, kde je momentálně skutečně silikonové boom.

Veškeré zboží je vyráběno ručně, v prostorech, kde se nevyskytuje cigaretový kouř ani zvířata.

Způsob dopravy
Česka pošta, bublinková obálka
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od mimijo

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--