Domů Profil prodejce JR Fashion
  • aktivní prodejce od r. 2016
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 hodin.
  • Jirny, ČR
  • 12 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (1) 100%
Nadšenci: 22
Aktivita: aktivní
Prodáno: 12
Registrace: 19.11.2016
Město: Jirny
Stát: ČR

JR Fashion

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

 

JR Fashion - co si pod tím představit? Přeci mě - jmenuji se Jana Řezníčková. 

Již od malička se věnuji šití, takže když jsem se rozhodovala, jakou cestou se vydat, šití bylo jasnou volbou. Měla jsem to štěstí přes deset let pracovat jako vedoucí ateliéru módní návrhářky. 

Práce to byla ve všech směrech skvělá a dala mi hodně zkušeností. Ale také si vybrala svou daň - po tolika letech navrhování, šití a připravování módních přehlídek jsem se cítila vyčerpaná. Obor jsem tedy opustila a na čas jsem utekla schovat se do kanceláře. Práce sice nudná, ale mohla jsem nabrat síly a znovu jsem začala šít. Tentoktát však nejdříve pro sebe, rodinu a poté pro známé.

Mezitím se mi narodily dvě děti, holčičky. No a jaký sport pro holky vybrat? Jednoznačnou volbou byla gymnastika, konktétně sportovní gymnastika. Jenže přišel problém. Běžně dostupné gymnastické dresy se jim nelíbily. Tenhle byl bez rukávků, tenhle zase byl z kousavého materiálu, tenhle neseděl, po tomhle se jim zase dělali potničky... No jo holky, po kom asi jsou?

Takže takhle začala moje "kariéra" navrhování a šití gymnastických dresů, dresů na aerobic, TUTU sukní apod. a tyto výrobky chci touto cestou zpřístupnit i vám, ostatním, které máte stejný problém, jako jsem měla já, protože mě to neskutečně baví. Samozřejmostí jsou atestované látky od českých výrobců, nebo dovoz z Itálie a věřte nebo ne, většinou je vybírají mé dvě malé gymnastky... Věřím, že se budou mé výrobky líbit. A pokud budete mít nějaké nápady a připomínky, nenechávejte si je pro sebe :-)

Vaše Jana Řezníčková a holky :-)

 

 

 

Způsob dopravy
Doprava zboží prostřednictvím společnosti Česká pošta. Zboží je kvalitně zabaleno do bublinkové obálky.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Zboží

Další zboží od JR Fashion

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--