Domů Profil prodejce Savon de Lisoleil
  • Prodejce od r. 2016
  • Praha Lysolaje, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 18
Aktivita: -
Registrace: 1.12.2016
Město: Praha Lysolaje
Stát: ČR

Savon de Lisoleil

/ Prodávající
Novinky
624837
20.5.2017 Čtyři luxusní novinky s 30% obsahem mořské solí zabalené do ručně vyráběných papíru již čekají na shopu. Udělejte si radost!

Savon de Lisoleil

Značka luxusních ručně vyráběných mýdel Savon de Lisoleil (Mýdla z Lysolaj) vznikla v roce 2016 jako malá rodinná manufaktura.

Pod touto značkou tvoříme mýdla s unikátním designem a luxusním složením. Dodáváme je v originálním balení a vyrábíme je pouze v malých limitovaných sériích.

Pro ruční výrobu přírodních mýdel používáme jak tradiční, tak i vzácné rostlinné oleje a másla. Mýdla jsou voněna výhradně éterickými oleji anebo voní jen přirozeně po olejích v nich obsažených.

Pečujícími komponenty jsou různé druhy jílů, uhlí, ovocných prášků, hedvábí, rostlinná nebo živočišná mléka a další suroviny. V případě použití palmového tuku se jedná o organický palmový tuk z ekologicky kontrolovaného zemědělství. Mýdla jsou barvena minerálními pigmenty a oxidy. Při výrobě mýdel nepoužíváme syntetické vůně (tzv. vonné oleje), tenzidy, silikony, parabeny či jiné zdraví škodlivé složky.

Veškeré používané suroviny mají bezpečnostní listy a jsou určené k výrobě kosmetiky.

Lysolajská mydlárna

Naše dílna se nachází v historickém centru městské části Praha-Lysolaje, která je mimo jiné známa svými sochami (každé léto zde hostí sochařské sympozium).

Výrobna sídlí v samostatně stojící budově. Při výrobě používáme moderní, vysoce kvalitní, často ručně dělané nářadí, které sháníme nejen po celém světě (v Japonsku nebo Holandsku), ale třeba i v sousedních Horoměřicích v dílně uměleckého truhláře.

Dílna je řádně zkolaudována k účelu výroby ručních mýdel.

 

Mydlářka

Jmenuji se Anastasia Krasilnikova a mýdla jsou moji vášní. Někteří mydláři říkají, že o mýdle sní, mýdlo jedí i dýchají - s čímž můžu jen souhlasit. Zbožňuji výrobu mýdla a vše co je s ní spojeno. Neustále se učím! - jak čtením nejnovějších dostupných vědeckých materiálů nebo zajímavých článků o mýdlových experimentech mých kolegů z celého světa, tak každoměsíční účastí na mezinárodní soutěži Soap Challenge Club (kterou se mi již jednou podařilo vyhrát a jednou získat 3. místo). Zároveň jsem také členkou mydlářské školy vedené jednou z nejlepších designérek mýdla Tatsiany Serko (Creative Soap by Steso).

Jsem zakladatelkou společnosti Yellow Soapmarine, s.r.o., která se zabývá výrobou luxusních designových mýdel pod značkou Savon de Lisoleil. A jsem to já, kdo mýdla vyrábí! :) Také vedu vzdělavácí blog o výrobě mydla.

Pocházím z Ruska a žiji v Praze již 9 let. Mám ukončené magisterské studium v oboru Filologie a bakalářský titul z Bankovnictví.

Moje mýdla:

 

Způsob dopravy
Zatím zasíláme Českou poštou. Balení do kartonu a bublinkové folie.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Savon de Lisoleil

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--