Domů Profil prodejce U člověka
  • aktivní prodejce od r. 2017
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • PRAŽMO, ČR
  • 125 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (3) 100%
Nadšenci: 18
Aktivita: aktivní
Prodáno: 125
Registrace: 1.1.2017
Město: PRAŽMO
Stát: ČR

U člověka

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.


 

 

Na samém počátku byla obyčejná láska k přírodě a k časům minulým. Občasná setkávání skupinky přátel; dospělých i dětí, kteří v samém srdci Beskyd trávili svůj volný čas hrou "na kdysi".

Postupem času k ryzímu nadšení přibyla i snaha o historickou věrohodnost a autenticitu. Z původního ryze zájmového uskupení se stal regulérní spolek a součástí party se začali stávat i "náhodní kolemjdoucí".

A tak si hrajeme dál.

Studujeme. Vymýšlíme. Experimentujeme. Tvoříme. Vyprávíme. Učíme.

A občas vznikají celkem zajímavá dílka.

Račte dál. Třeba si vyberete. :-)

 

 

 

 

 

U všeho, co děláme se držíme prostinkého pravidla.  Co nejdále v ČASE a co nejblíže k DOMU. V myšlenkách se vracíme do minulosti a rozhlížíme se kolem sebe. Co najdeme, z toho tvoříme.

A protože jsme i ekologové, přijali jsme ještě jedno pravidlo. Neviditelně. Převedeno do současného jazyka - 100% kompostovatelně.

Z archeologie jsme si udělali poměrně přesný obrázek o poločasu rozpadu některých tradičních materiálů a snažíme se s nimi šetřit. Anebo proces technologie výroby upravit. Tak například hlínu využíváme často, ale necháváme pouze vyschnout, nevypalujeme. Kovy jsou pro nás vzácností a sklo rovno diamantům. Plasty, polymery, syntetiky pro nás neexistují.

Ale milujeme len, konopí, kopřivu, trávu, dřevo, kůži, vlnu, rohovinu, kost, semínka, skořápky.... prostě cokoliv, co v okamžiku, kdy doslouží, neviditelně splyne s okolní materií přírody. Anebo nám pohnojí kapustu.

OBCHODNÍ PODMÍNKY

 

Obchodní podmínky platné pro obchodování na stránkách www.fler.cz/shop/u-cloveka.

Vychází z občanského zákoníku (č. 89/2012 Sb.), zákona o ochraně spotřebitele (č. 634/1992 Sb.) a z dalších souvisejících právních předpisů zákonů České republiky. Případné změny obchodních podmínek musí obě strany předem písemně odsouhlasit, jinak na ně nemůže být brán zřetel.

Kupující zasláním objednávky stvrzuje, že s níže uvedenými obchodními podmínkami souhlasí, a že byl řádně poučen o svých právech a povinnostech z nich vyplývajících, včetně možnosti odstoupení od smlouvy ve čtrnáctidenní lhůtě od převzetí zboží.

 

Objednávka. Uzavření kupní smlouvy. Platba

Kupní smlouva vzniká v okamžiku odeslání objednávky kupujícím, kterou prodávající vnitřní poštou nebo e-mailovou zprávou potvrdí na adrese uvedené v objednávce.

V případě, že kupující zvolil možnost bezhotovostní úhrady převodem na účet, vyzve současně kupujícího k platbě. Zboží pak bude kupujícímu zasláno v co nejkratším možném termínu po obdržení platby na účet. V případě, že se jedná o zakoupení zboží vyráběného na zakázku, vyzývá prodávající kupujícího k platbě až v okamžiku vyhotovení celé zakázky.

Ve výjimečných případech, u fyzických osob a institucí, je možné po předchozí domluvě dodat zboží s daňovým dokladem se 14-ti denní splatností.

Ceny za zboží jsou uváděny včetně DPH.

 

Doručení zboží - Doprava

Objednanou zásilku, která je uváděná jako skladem, odesíláme bezprostředně po připsání platby na účet, zpravidla do 3 pracovních dnů , pokud se nejedná o zboží na zakázku nebo neuvádíme u jednotlivého zboží jinou lhůtu k dodání. Doklady ke zboží; daňový doklad, apod., jsou standardně součástí zásilky a slouží i jako záruční list.

Cena a způsob doručení se řídí podle aktuálního sazebníku České pošty. Drobné zásilky je možné odeslat jako doporučený dopis, popřípadě doporučený balík. Objemnější a dražší zásilky se odesílají jako Balík do ruky nebo Balík na poštu.

Kupující je povinen zboží převzít. Kupujícímu doporučujeme, aby si zboží při převzetí co nejdříve překontroloval.
Nepřevezme-li kupující zboží v dohodnuté době a ani poté, co jej prokazatelně e-mailem upozorníme a poskytneme mu novou přiměřenou lhůtu pro převzetí, máme nárok zboží vhodným způsobem opět prodat jinému zájemci.


Zrušení objednávky a odstoupení od smlouvy


Kupující má právo, bez udání důvodu, odstoupit od smlouvy do 14 dnů od převzetí zboží nebo poslední části dodávky, a to bez ohledu na způsob převzetí zboží či provedení platby.

Uvedená lhůta je určena k tomu, aby se kupující v přiměřeném rozsahu seznámil s povahou, vlastnostmi a funkčností zboží.

O svém záměru odstoupit od smlouvy je povinen v zákonné lhůtě prodávajícího písemně informovat a zakoupené zboží do 14 dnů od odstoupení od smlouvy prodávajícímu na vlastní náklady vrátit.

Zboží by mělo být vráceno prodávajícímu (ne na dobírku) kompletní, nejlépe v původním obalu, zabezpečené při přepravě a nesmí jevit známky opotřebení či poškození.

Po obdržení nepoškozeného zboží je prodávající povinen kupujícímu vrátit částku plně odpovídající ceně zboží a zaplaceným nákladům na jeho dodání a to stejným způsobem, jakým platbu od kupujícího přijal.

Je-li vrácené zboží poškozeno prokazatelně porušením povinností ze strany kupujícího, je prodávající oprávněn vůči kupujícímu uplatnit nárok na náhradu snížení hodnoty zboží a odečíst jej z vracené částky.

Právo na odstoupení od smlouvy není ze zákona možné uplatnit u smlouvy na dodávku zboží upraveného podle přání spotřebitele nebo pro jeho osobu, a u dodávky novin, časopisů nebo jiných periodik.


Reklamace


Prodávající odpovídá za to, že dodané zboží nemá vady. Pokud se později ukáže opak, může kupující u prodávajícího uplatnit nejpozději do dvou let od převzetí zboží nárok na bezplatné odstranění vady, výměnu zboží nebo na přiměřenou slevu z ceny. Není-li to možné, na základě odstoupení od smlouvy může kupující požadovat vrácení kupní ceny v plné výši.

Prodávající není povinen nároku kupujícího vyhovět, pokud prokáže, že kupující před převzetím o vadě zboží věděl nebo ji sám způsobil, popřípadě vznikla-li vada následkem nesprávného používání, nebo běžného opotřebení.


Ochrana osobních údajů

 

Kupující souhlasí s tím, aby poskytnuté osobní údaje byly prodávajícím zpracovávány a uchovávány v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů (č. 101/2000 Sb.) za účelem plnění předmětu smlouvy. Kupující má právo být informován, jaké údaje o něm prodávající eviduje, a je oprávněn tyto údaje měnit, případně písemně vyslovit nesouhlas s jejich zpracováváním. Dozor nad ochranou osobních údajů vykonává Úřad pro ochranu osobních údajů.

Pokud nebude vysloveně uvedeno jinak, budou veškeré údaje zákazníka zpracovány výhradně za účelem vyřízení objednávky a dodání zboží.

Vzájemné spory mezi prodávajícím a kupujícím řeší obecné soudy.
Dozor nad dodržováním povinností podle zákona č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele, v platném znění, vykonává Česká obchodní inspekce.

Obchodní podmínky jsou platné od 1. ledna 2017.

Způsob dopravy
Odesíláme BALÍKOVNOU do výdejního místa i na adresu. Vždy je ale možné domluvit se jinak.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od U člověka

Oblíbení uživatelé
Zobrazování oblíbených uživatelů není majitelem účtu povoleno.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--