Domů Profil prodejce MauťaPo
  • aktivní prodejce od r. 2017
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Janské Lázně, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Aktivita: aktivní
Registrace: 15.1.2017
Město: Janské Lázně
Stát: ČR

MauťaPo

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Pletení a háčkování mě baví už od dětství. Dříve jsem pletla v každé volné chvíli, nyní svůj čas věnuji i jinému tvoření, pletení je však stále na prvním místě. Každý z vystavených výtvorů je originál. Pletu převážně z bavlny nebo ze směsi bavlny a akrylu (60% bavlny, 40% akrylu). Bavlna netvoří žmolky a akryl je hřejivý. 

Ráda upletu či uháčkuji výtvor dle vašeho přání, proto mě neváhejte kontaktovat pokud se vám líbí jiné barevné kombinace či potřebujete výrobek "na míru", vše domluvíme.

Krom hotových upletených výrobků nabízím také návody na každý z modelů v mé nabídce. Návod obdržíte po připsání platby v elektronické podobě, na přání můžu návod vytisknout a poslat jej poštou za stejnou cenu jako elektronicky.

Barvení textilu - převážně triček - je další z technik, které mě opravdu baví. Narozdíl od pletení, kdy přesně vím, jak bude vypadat výsledek, u batikování je výsledek vždycky překvapením. Žádná dvě trička nejsou stejná. 

Dřív jsem trička barvila klasicky ve vodní lázni, nyní objevuji nové techniky, zajímavé samotnými procesy barvení, které mi umožňují tvořit pestrobarevná trička.

Batikovaný motiv ještě ráda doplňuji - v poslední době "ulítávám" na glitrech, které tričko rozzáří, ráda ale také maluji na textil. 

V případě tvého zájmu o tričko na přání mě neváhej kontaktovat, domluvíme se na podrobnostech, ráda se pustím do výroby čehokoli. 

V nabídce jsou prozatím pouze trička, ale barvím také polštářky, povlečení a jiné dekorační textilie.

Způsob dopravy
Výrobky odesílám doporučeně, Balíkovnou či prostřednictvím Zásilkovny. Pokud preferujete jiný způsob doručení, určitě se domluvíme.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od MauťaPo

Oblíbení uživatelé
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--