Domů Profil prodejce GalerieLucie
  • Prodejce od r. 2017
  • Nupaky, Praha východ, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 10
Aktivita: -
Registrace: 21.3.2017
Město: Nupaky, Praha východ
Stát: ČR
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 21.3.2039 00:00 z důvodu "Prodej dočasně uzavřen".
Obchod byl automaticky uzavřen z důvodu neaktivity.

GalerieLucie

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Jmenuji se Lucie, je mi 34 let a malbě akrylem se věnuji již několikátým rokem, je to pro mě druh relaxace. Neživím se jí. Moje profese je rozličného charakteru a ke studiu umění mě vždy odrazovaly moje špatné známky z výtvarné výchovy na základní škole. Moje obrázky štětcem nebo tuší vždy plnily spodní řady nástěnek ve škole:) K malování jsem se později dostala čirou náhodou, kdy jsem si bezmyšlenkovitě sama koupila sadu štětců nejrůznějších velikostí. Jejich podoba se časem hodně změnila mými zásahy nůžkami, takže občas štětec připomíná vypelichanou špejli s dvěma štětinkami. Čím víc zásahů na štětcích proběhlo, tím víc různých tahů se s nimi dalo vykouzlit.

     Kromě rozličnosti tahů i techniky mě fascinuje akryl sám o sobě svou schopností smíchat se s jinou barvou. Chování akrylových barev je neopakovatelné a tak nikdy nelze úplně přesně vyrobit stejný odstín a jelikož tyto barvy brzo usychají, nezbývá nic jiného, než započatý obraz domalovat a nenechávat na druhý den.

     V dnešní době již je možné si na plátno nechat natisknout téměř cokoliv, v extra kvalitě, bez nedokonalostí a se správným tónem barvy. Některé digitální tisky dokonce vypadají z dálky i tak, jako by se jednalo skutečně o originál. Podstatou skutečnosti je ale fakt, že taková fotka postrádá život. Postrádá chuť, postrádá pestrost 3D tahů štětcem i obyčejnou radost nad něčím, co zvládne vytvořit člověk sám od sebe, nikoliv pomocí stroje a počítače. Proto zde prosím nehledejte extra kvalitu, každé plátno je originál a již neopakovatelný. Je v něm kousek mého času, určitých emocí - tmavší obrazy nebo náměty, radosti - světlejší nebo živé obrazy a hlavně chuti do vytváření něčeho nového, svého

     Budu ráda za komentáře k plátnům i za náměty na další tvorbu. Ráda namaluji i na zakázku zvolené téma.

Lucie

Způsob dopravy
Obvykle Česká pošta, raději ale osobně po domluvě za úhradu cesty.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od GalerieLucie

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--