Domů Profil prodejce Seklanka
  • aktivní prodejce od r. 2017
    Reaguje na objednávky obvykle do 15 hodin.
  • Dolní Domaslavice, ČR
  • 20 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (6) 100%
Nadšenci: 6
Aktivita: aktivní
Prodáno: 20
Registrace: 26.5.2017
Město: Dolní Domaslavice
Stát: ČR

Seklanka

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítám vás a jsem poctěna

Jmenuji Světlana a už 15. let se věnuji všemu co je propojené s energii, zabývám se výkladem karet a malováním automatickou kresbou. Léčbou přikládáni dlaní jinak se tomu říká Reiki. Já tomu říkám nahřívání čistou, laskavou, zářivou energií a vypuzováním negativní energie která je uvězněna pomocí negativních emocí v našich buňkách, které nejsou díky těmto emocím schopný se regenerovat. Také se věnuji SPIRITUAL RESPONSE THERAPY u této metody jsou  nekonečné možnosti, jak řešit problémy, osobní, vztahové, pracovní, zdravotní i finanční dále provádím kvantová terapii. Vyrábím a prodávám orgonity. Miluji je a věřím že vy si je taky zamilujete.

Specializují se hlavně na podložky pod džbány a sklenice. Proto abychom všichni mohli pít zdravější a lahodnější nápoje. Ale vyrábím i jiné výrobky.

Existenci životní energie, kterou lidstvo nazývá po celém světě jinak,  už dávno vědecky doložil Wilhelm Reich. Známe ji pod pojmy čchi, prána, baraka , orgon atd. Orgonit je „zázračný“ kámen, který vzniká unikátně namícháním komponentů jako je křišťál a určitý poměr kovového materiálu. Vše je zalito do, pryskyřice. Orgonit dokáže dodávat energii tomu, komu se z jakéhokoliv důvodu nedostává.

Účinně rozptyluje geopatogenní zóny. Nerozptýlí pole patogenní zóny jako takové, spíše ho transformuje a harmonizuje, takže původně disharmonicky působící rozdílné vlnové délky se stanou minulostí.

Přiložený orgonit nepřetržitě a efektivně harmonizuje všechna přítomná pole; negativní pole neutralizuje a přitahuje množství živé prány. Očištěnou ji pak vrací a odráží do okolního prostoru. 

Způsob dopravy
Zasílané Českou poštou, balené do bublinkových obálek, větší zboží do kartónu.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Seklanka

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--