Domů Profil prodejce Renepinus
Renata Dinušová
  • aktivní prodejce od r. 2017
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • Biskoupky, ČR
  • 4 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (3) 100%
Nadšenci: 9
Aktivita: aktivní
Prodáno: 4
Registrace: 1.6.2017
Město: Biskoupky
Stát: ČR
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 21.3.2039 00:00 z důvodu "Prodej dočasně uzavřen".
Obchod byl automaticky uzavřen z důvodu neaktivity.

Renepinus

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Přeji pěkný den a vítám Vás ve svém obchůdku.

Slunečnice

Nabízím originální malované obrazy a ručně výráběné šperky, které mají nejen estetický význam, ale působí na člověka pozitivním vlivem.

Každý výrobek je originální z kvalitního materiálu. 

Pro výrobu náramků používám výhradně pravé korálky z minerálů.

Za pomoci intuice a barev se snažím vytvořit obrazy, které prozáří interiér pozitivní energií a probudí v člověku optimismus a dobrou náladu.

Miluju tě!

 

Náramky Shamballa

Ačkoli někteří lidé vidí Shamballa náramky jako jen další módní trend, tyto náramky sdílejí hlubší význam a historii, než by se dalo očekávat. Shamballa je vlastně mytické království, ve které věří tibetští budhisté. To má být symbolem osvícení, míru a dokonalosti. Mýtus říká, že se toto království nachází hluboko v Asii, a je mimořádně obtížné jej najít. Dnes je tento mýtus kulturně svázán do meditace.
Prakticky každý náramek Shamballa je jedinečný. Každá barva, design, a dokonce i styl náramku mají individuální význam. Ačkoli mnoho lidí nosí tyto krásné náramky jen jako módní doplněk, lze zcela bezpečně říci, že je bezpočet lidí, kteří právě chápou jejich hluboký význam a nosí je z duchovních důvodů.

Co znamená Shamballa náramek

Už jen jako módní kousek náramek Shamballa vytváří silný osobní status jeho nositele, má svou jedinečnou krásu a vzhled. Náramky jsou vyrobeny ze šňůrky, která je vázána do speciálních uzlů založených od tzv. macramé, tedy techniky tkaní látky do uzlů. Shamballa náramky jsou tkané, pletené a jsou do nich svázány speciální prvky - kameny, drahokamy, polodrahokamy, sklo a kovy. Používá se mnoho různých barev, se specifickým významem. Vypadají úžasně s většinou typů oblečení, zejména když jsou doplněné o odpovídající náhrdelník. Jsou jedním z mála náramků, které mohou nosit muži.

Duchovní význam Shamballa náramků

Pro posílení duchovního významu těchto náramků jsou do nich vplétány kameny, drahé kameny, polodrahokamy a kovy s léčivými či duchovními vlastnostmi, tedy prvky přírodního původu a vibrující energií. Mnoho lidí používá tyto náramky pro dodání osobní síly, jsou velmi populární v meditaci. Jsou také symbolem duševní síly a jednoty.

Historie Shamballa náramků

Vůbec první, kdo přijal za svou filosofii Shamballa náramků, byli bratři Kornerupové, kteří začlenili prvky tibetské víry do designu náramků, které jsou nyní velmi módní. Jejich móda začala ve Francii a pak se rozšířila do New Yorku. Jejich obliba stále rostla a nosí je stále více lidí.

Vlastnosti Shamballa náramků

Shamballa náramky mají větší význam a filozofii, než které běžný nositel rozumí. Ale hluboko v historii a mýtu spočívá filozofie, které dodnes mnozí věří a v současnosti ji věrně následují. Ať už si koupíte Shamballa náramek, který vám pomůže na vaší duchovní cestě, léčení a meditaci, nebo pokud chcete prostě jen elegantní náramek, správně vybraný Shamballa náramek určitě uspokojí vaše požadavky. Téměř každý Shamballa náramek má individuální vzhled a smysl, takže vždy najdete ten, který vám přinese radost a štěstí.

Způsob dopravy
Česká pošta cenný balík nebo osobní předání v Brně. Ceny poštovného se mohou lišit dle rozměrů a váhy výrobku.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Renepinus

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--