Domů Profil prodejce Lenoši
  • aktivní prodejce od r. 2017
    Reaguje na objednávky obvykle do 30 minut.
  • Otice, ČR
  • 1 prodaných kusů
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 10
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1
Registrace: 4.6.2017
Město: Otice
Stát: ČR

Lenoši

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.
Libujete si ve vkusném, netradičním designu Vašeho domova a přitom hledáte vhodné odpočinkové řešení pro psího člena rodiny? Pak jste zde správně a srdečně vítáni!
Nabízím zde produkty vlastní autorské tvorby. Veškeré návrhy pelíšků a výroba jsou čistě originálního rázu, bytelné kvality a zárukou pohodlného odpočinku Vašeho pejska. Neváhejte tedy a vstupte do galerie psího snění :-)
 
 
DŮLEŽITÉ INFORMACE:
 
 
Velikost

Volba správné velikosti pelíšku je velmi důležitá. Prakticky rozhoduje o tom, jak moc si jej Váš pejsek oblíbí a bude-li v něm chtít ležet. Pes by se měl ve svém pelíšku cítit vždy bezpečně a pohodlně, což nezaručí pelíšek příliš velký a ani příliš malý. Nevíte si tedy rady, jakou velikost pelíšku pro svého psa vybrat? Je to jednoduché, změřte jej v jeho oblíbené spací poloze a připočtěte několik centimetrů. Lenoši nabízí čtyři základní velikosti pelíšků. Rovněž je zde možnost si určit svůj vlastní rozměr. Příplatek za každých 10 cm je 480 Kč.

Standardní velikosti pelíšků:

Malý - 60 x 40 cm

Střední - 80 x 60 cm

Velký - 100 x 80 cm

Maxi - 120 x 100 cm

 
Polštář nebo matrace?

K ležení nabízíme jak polštáře bohatě vycpané drceným molitanem tak klasické rovné molitanové matrace se snímatelným povlakem. Pokud Váš pejsek nejraději leží v klubíčku, doporučueme spíše poddajný polštář s drceným molitanem. Pokud rád leží v narovnané roztáhnuté poloze, pak je lepší zvolit variantu rovné molitanové matrace. Molitan v matraci je středně tvrdé tuhosti. Za matraci je příplatek dle velikosti pelíšku:

Malý – 100 Kč
Střední – 150 Kč
Velký – 200 Kč
Maxi – 250 Kč.

Při tvorbě objednávky, prosím, zadejte do poznámky, v objednávkovém formuláři, o jaký druh lůžkoviny máte zájem.

Impregnace

Snímatelný potah je ušitý z pevné kvalitní potahové látky. Aby bylo docíleno její funkčnosti, je impregnována šetrnou impregnaci od značky Nano Concept. První impregnace je tedy v ceně pelíšku. Jedná se o kvalitní německý výrobek. Vydrží plně funkční až 5 vyprání (v čisté vodě!!!). Jedno balení obsahuje 250ml nebo 500ml přípravku. Ochrání potah nejen před vlhkostí, ale i nadměrným zašpiněním. Špínu lehce odstraníte jen hadříkem s čistou vodou. Jakákoliv tekutina steče po impregnovaném povlaku dolů, aniž by se vsákla (viz. video). Impregnovaný povlak je nutno prát na šetrný program, jen v čisté vodě, bez pracích prostředků a aviváže! Ty by mohly impregnaci poškodit. Praní v čisté vodě je ekologické. Impregnace je zdravotně zcela nezávadná. Přípravek byl speciálně testován. Nemusíte se tedy bát, že by Vašemu chlupáčkovi mohla nějak uškodit. Aplikace je jednoduchá. Nastříkáte ji dle návodu na povlak, necháte uschnout a pak můžete pelíšek začít používat. V případě, že budete s impregnací spokojení, můžete si ji k pelíšku jednoduše dokoupit. Stačí, když v objednávkovém formuláři zadáte do poznámky, zda máte zájem o impragnaci a jaký objem.

Obsah balení a cena:

250ml – 350 Kč 
500ml – 590 Kč
 

Způsob platby

Úhradu zboží lze provést pouze převodem z bankovního učtu. Po dohodě na závazné objednávce obdržíte detaily k úhradě zboží na e-mail. Jakmile platbu obdržíme, začneme s výrobou pelíšku. Maximální čekací doba na pelíšek je 14 dní. Výjimkou jsou pelíšky atypických rozměrů, které jsou již vyrobeny a přpraveny k okamžité expedici. 

Doručení

Pelíšky zasíláme prostřednictvím služby PPL. Poštovné po cele ČR je ZDARMA!!! Další možností je bezplatné osobní vyzvednutí na adrese : Slavkovská 172, 747 81 Otice

 

Údržba pelíšku

Dřevěný korpus otřít měkkým vlhkým hadříkem, lze i vodou s kapkou jaru. Nepoužívat drsné houbičky, drátěnky, čistící prášky, či jiné prostředky a pomůcky s drsným povrchem!

Díky impregnaci je potah odolný vůči vsáknutí tekutin a špíně. Jeho údržba se tedy zjednoduší na pouhé otření hadříkem s vodou – bez přípravků! Mohly by impregnaci poškodit!! Impregnace je plně funkční až pět vyprání. Prát pouze v čisté vodě na šetrný program do 40-ti stupňů celsia. Nechat volně usušit mimo přímé slunce. Nedávat do sušičky! Nežehlit!

!!! Prosím, berte na zřetel, že každé dřevo má svou vlastní strkukturu. Nejedná o sériovou výrobu, počítejte tedy, prosím, s tím, že se dekor patiny bude kus od kusu něco málo lišit a to v závislosti na struktuře daného prkna. Případné vypadlé suky, nebo suky ve dřevě nejsou závadou, nýbrž výhodou. Zkrášlují estetický dojem a vypovídají o identitě masivu. Nejedná se tedy o vadu materiálu. Tolerance rozměrových výkyvů je maximálně +/- 0,5cm. Míry jsou uvedeny ve vnějších rozměrech.

Každý pelíšek je originál!

Způsob dopravy
Zboží doručujeme přepravní službou PPL, nebo je zde možnost i osobního vyzvednutí na adrese: Slavkovská 172, Otice 747 81
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Lenoši

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--