Domů Profil prodejce Vénya
  • Prodejce od r. 2017
  • Zlín, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 1
Aktivita: -
Registrace: 13.7.2017
Město: Zlín
Stát: ČR

Vénya

/ Prodávající
Novinky
661152
10.10.2017 Zlevnila jsem dosud neprodané peříčkové náhrdelníky, už zbývají jen dva :)

Šperky se snažím vyrábět výhradně z přírodních materiálů, zároveň však ráda kombinuji přírodní a elegantní vzhled. K šiškovým náušnicím často navlékám drahé kameny, jako je např. rodochrozit nebo ametyst. Využívám i korálky z perleti. Výsledkem je pak šperk pro všechny lidské víly, nymfy, dryády, divoženky a bosorky, které se nebojí být samy sebou nejen při běžném denním shonu, ale také třeba v divadle či na jiných společenských akcích.

Ráda k výrobě využívám dalších přírodních materiálů, jako jsou bukvice nebo peříčka. Jejich sbírání je pro mě relaxací a meditací, jejich následná výroba taktéž. Šperky z nich jsou také vhodné pro všechny příležitosti.

Přírodniny ve špercích nijak neošetřuji, mám s jejich běžným nošením bohaté zkušenosti a nikdy se nestalo, že by takto nepříklad nevydržely časté používání. Přežijí i kontakt s vodou. 

Šperky posílám poštou, na dobírku, možné je však i osobní převzetí ve Zlíně nebo Olomouci. Vše je jen o vstřícné domluvě. Při odeslání balíčku poštou je možná pouze platba předem na účet. 

Zdravím zájemce o přírodní šperky všeho druhu!

Můj pseudoumělecký pseudonym, pod kterým prezentuji svou tvorbu, zní Vénya. Můžete mě pod ním znát jako folkovou písničkářku, která skládá vlastní texty o přírodě, které si pak i sama zahraje a zazpívá. K této hudební činnosti se shodou několika "náhod" a  okolností přidal ještě jeden zájem- výroba šperků, taktéž inspirovaných přírodou a splynutím s ní. 

Mé šperky jsou převážně náušnice ze šišek, nechybí však ani náušnice z bukvic či moje specialita- peříčkový náhrdelník. Tyto šperky sama velmi ráda nosím, vzdávám tím nejen hold krásám přírody, ale dělám jim tak zároveň reklamu :). I díky tomu jsem se postupně rozhodla nabízet je i přes internet, když jsem nejprve několik zájemců potkala osobně. 

Doufám, že se Vám šperky také budou líbit a že je též budete rádi nosit. Jejich výroba je mou relaxací, souvisí s mou osobnostní změnou a novým začátkem, tudíž doufám, že tuto energii při jejich nošení také pocítíte. Ať Vám přináší pocit splynutí nejen se sebou samým, ale také s přírodou okolo nás. 

Způsob dopravy
Česká pošta, doporučeně
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Vénya

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--