Domů Profil prodejce Elíša Minimální
  • aktivní prodejce od r. 2017
    Reaguje na objednávky obvykle do 8 hodin.
  • Pernink, ČR
  • 11 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (3) 100%
Nadšenci: 22
Aktivita: aktivní
Prodáno: 11
Registrace: 10.8.2017
Město: Pernink
Stát: ČR

Elíša Minimální

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Tvořím koženou barefoot obuv na míru dle nohy budoucího nositele. Ráda bych, aby mé boty byly elegantní, ale aby se s nimi dalo zajít i do lesa, aniž by ztratili na kráse, natož na funkčnosti. Proto všechny tyoy testuji v nehostinných podmínkách mokrých Krušnohorských luk a zarostlých lesů. Snažím se o maximální využití přírodních materiálů. Pokud bude třeba, můžu boty upravit dle Vašich nápadů a přání.

S manželem a dětmi žiju v Krušných horách blízko konce světa, což mi dodává pravidelnou dávku inspirace a zamyšlení.

S barefoot jsem se poprvé setkala na střední škole, když jsem ambiciózně chtěla dovážet VivoBarefoot do Česka. Plán rychle ztroskotal, když po mě VB chtěli kamenou prodejnu ideálně v centru Prahy, ale myšlenka bosého chození de facto kdekoliv, aniž bych vzbuzovala podibné pohledy, se mě od té doby držela. V obchodech kupované boty byly krásné, pohodlné, ale vždy jsme k nim měla nějakou funkční výhradu. A tak jsem si začala šít boty sama. Postupně jsem obšila celou rodinu a blízké okolí. A najednou nebylo pro koho dál vyrábět. U mých testerů se boty osvědčily, což dalo vzniknout tomuto obchůdku, v němž se snažím vytvářet páry bot v ženském designu, které se však funkčně neztratí ani v lese.

Původně jsem měla jako horní fotku nastavené krásné panorama Krušných hor, nakonec jsem jej ale změnila na myšlenku, kterou bych tímto obchůdkem chtěla šířit dál - stačí málo - (kusů oblečení, milimetrů podrážky pod nohou nebo zásob na horší časy pod polštářem) k tomu, abychom se cítili dobře, žilo se nám dobře a byli jsme sví...

 

Způsob dopravy
Přeprava Českou poštou ve vhodném balení (někdy bublinková folie, někdy balíček, snažím se obaly recyklovat).
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Elíša Minimální

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--