Domů Profil prodejce Život jako v pohádce
  • Prodejce od r. 2017
  • Teplice, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 9
Aktivita: -
Registrace: 1.9.2017
Město: Teplice
Stát: ČR

Život jako v pohádce

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

"Život jako v pohádce" je projekt, který vznikl z lásky ke starým příběhům a všemu krásnému, co nás v životě obklopuje. Všichni můžeme žít jako v pohádce, kde všechno dobře dopadne. I když procházíme zlým obdobím, nebo máme pocit, že se nám úplně nedaří, vždy se můžeme obrátit s důvěrou ke starým pohádkovým příběhům, které vlastně jen popisují něčí osobní zkušenost. Toto vědomí nás může povzbudit. Oprášíme důvěru v dobrý konec.

I když nám není zrovna nejlépe, stačí malá drobná radost, například ve formě krásných šatů, doplňků. Ke zlepšení pocitu ze sebe samých může pomoci jakákoliv péče o náš vzhled. Můžeme se začíst do celých pohádek. Koho čtení nebaví, prohlédne si kouzelný obrázek či fotografii, která ho do pohádky přenese. Je mnoho možností, jak se potěšit a zvednout si náladu. Někdy chceme prostě jen zazářit a udělat radost druhým. Život je krátký, pohádkový a vždy má dobrý konec, pokud se nevzdáme.

Chtěla jsem vytvořit něco krásného a zároveň poučného. Něco, co nám připomene moudra ukrytá ve starých příbězích. V pohádkách vždy zvítězí dobro nad zlem. V životě, pokud se nepoučíme z chyb, může zvítězit i zlo. Přeji si,
aby se každý zamyslel nad poselstvím, které se
k nám prostřednictvím pohádek dostává. 

Díky krásnému, pohádkovému pozadí je to ta nejpříjemnější cesta, jak se pokusit pomoci dobru zvítězit i v reálném životě.

 

Projekt “Život jako v pohádce” vznikl se záměrem spojit tradiční lidovou slovesnost a současný životní styl. Estetickou formou má dnešní generaci ukázat či připomenout, že moudro ukryté v pohádkách nám může dát nenásilnou cestou návod na řešení různých životních situací. Dnes už děti nepřijímají informace, které nejsou zjednodušené, nemají tedy chuť začíst se do předlouhých pohádkových příběhů. Tím se podle mého názoru velmi ochuzují. Tato forma je může nadchnout pro pohádky a druhotně i pro čtení knih. Také by je měla přivést k zamyšlení nad životem.

Přeji Vám ze srdce, abyste žili svou pohádku s dobrým koncem. Věřte, že pokud to není dobré, ještě to není konec.

Miluju tě!

Mgr. Eva Stolařová

Jmenuji se Eva Stolařová a celý život se věnuji umělecké tvorbě. 

Tvořím pohádkové i jiné kostýmy, divadelníc rekvizity a scény. Realizuji performance na různá témata, spojuji všechny estetické formy projevu.

Můj poslední počit je výstava, která se věnuje pohádkám.

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Život jako v pohádce

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--