Domů Profil prodejce rosemily
Miroslava Hráská
  • aktivní prodejce od r. 2017
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • Praha, ČR
  • 2 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (2) 100%
Nadšenci: 6
Aktivita: aktivní
Prodáno: 2
Registrace: 3.9.2017
Město: Praha
Stát: ČR

rosemily

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Díky mým rozmanitým řemeslným zkušenostem se nechávám unášet kreativními náladami a procházím různými tvořícími obdobími.

Díky mým holčičkám, které mi s mým tvořením často pomáhají, jsem pomalu utekla z výtvarného opojení tzv.hlavou v oblacích k praktické výrobě. Proto v mém sortimentu naleznete spíše užitou tvorbu.

Ložní výbava pro miminka, ložní prádlo, věnce, oděv, výrobky pro děti, atd.

 

Ahoj, já jsem Mirka.

    Vyrůstala jsem v ryze umělecko/historicky založené rodině a tak láska k starým věcem, výtvarnu, historii a především k řemeslu mě provázela od útlého mládí až do teď. Vyrostla jsem za neutichajícího ťukavého zvuku, kdy můj otec vyráběl blanciare pro tehdá ještě Československý ÚLUV. A právě díky němu, jsem měla možnost přičichnout si k několika řemeslům z oblasti uměleckého kovářství, drátenictví, šperkařství, ale i k řezbářství a tkalcovství.                       

Díky těmto zkušenostem, které ve mě vyvolaly neskonalý zájem o rukodělnou tvorbu, i když v textilním oboru, resp. krajkářství. Proto bylo jasné, kam budou směřovat mé studijní kroky. Střední umělecká škola textilních řemesel, obor: Krajkářská a vyšívačská tvorba, poté Univerzita HK, na Katedře textilní tvorby jsem absolvovala obor Uměleckořemeslné textilní disciplíny. Celé mé studium tedy zahrnovala krajkářská tvorba, tkalcovské techniky, tiskařské techniky, dále knihařské, sochařské techniky, nepochybně malba, kresba, ... jak jsem již psala. Celý život mě provází umění a řemeslo ať už v jakékoliv podobě.

Díky mým rozmanitým řemeslným zkušenostem se nechávám unášet kreativními náladami a procházím různými tvořícími obdobími. Nyní převážně šiju, ale kdo ví, co bude příště...

Věřím, že se Vám mé práce budou líbit a budou Vás naplňovat štěstím , stejně tak jako mě ...

Způsob dopravy
česká pošta (doporučeně, balík do ruky)
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od rosemily

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--