Domů Profil prodejce Markétčiny hrnečky
  • aktivní prodejce od r. 2017
    Reaguje na objednávky obvykle do 1 hodiny.
  • Vizovice, ČR
  • 27 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (4) 100%
Nadšenci: 28
Aktivita: aktivní
Prodáno: 27
Registrace: 17.9.2017
Město: Vizovice
Stát: ČR

Markétčiny hrnečky

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Dobrý den,

jmenuji se Markéta a ve volné chvíli zkrášluji obyčejné keramické hrníčky neobyčejnými dekoracemi z polymerové hmoty Fimo. Miluju tě!

Jmenuji se Markéta, bydlím v malé obci na Valašsku, a mou hlavní životní náplní je starost o rodinu, to jest milovaný partner, školkáček Terezka a malé torpédo Tonda. A abych se z toho všeho nezbláznila, před pár lety jsem začala vymýšlet, kam utéct před stereotypem života na mateřské.

Začalo to výrobou svíček, začátky byly těžké, ale časem jsem se do toho dostala a vosk kupovala po kilech. A i když mě svíčkování bavilo, rozpouštění vosků pořád nebylo to pravé ořechové pro mě. Tak jsem si poprvé koupila sadu Fimo hmoty, jen tak, pro zábavu, a ukojení kreativního ducha. A první klíčenka byla na světě. A pak druhá, třetí, dvacátá... Možnost výběru barev, pracnost a skutečnost, že z tohoto polymeru jde vyrobit v podstatě cokoliv, mě uchvátila natolik, že svíčky skončily v krabici na půdě, a já místo toho začala nakupovat další a další barevné kostičky.

Netrvalo dlouho a vznikaly první hrnečky. Teď na ně vzpomínám s úsměvem, jejich výroba trvala několik hodin, propracovanost strašná, přilepit motiv na hrneček, aby lepidlo nebylo všude, bylo takřka nemožné. Na druhou stranu mě teď samotnou těší určitý osobní progress, za dobu tvoření jsem se hodně posunula, ale samozřejmě vím, že je přede mnou ještě spousta práce, zlepšování, učení se.

Od června roku 2019 se z koníčku stala oficiální živnost, práce na čtvrt úvazku. I když k modelování přibyla i "podnikatelská" úředničina, doufám, že jednou se stane úvazkem alespoň polovičním... ♥

MATERIÁL

Na klasický keramický hrneček je dvousložkovým epoxidovým lepidlem přilepen motiv z polymerové hmoty Fimo. Fimo je laicky řečeno plastelína, která se vytvrzuje pečením v troubě.

RUČNÍ PRÁCE

Každý hrneček je originál, proto u stejných motivů omluvte občasné odlišnosti. Stejně tak omluvte barevnost, na fotografii se může lišit od reálných barev. 

LEPENÍ

Po upečení a vytvrzení motiv i samotný hrneček brousím, aby lepidlo lépe přilnulo. I tak se však při špatném užívání může stát, že motiv odpadne. Při užívání tedy dbejte pokynů, za vzniklé škody a vady na výrobku neručím, viz níže. Pokud se stane, že se kousek motivu odlomí, postačí obyčejné sekundové lepidlo. 

POUŽITÍ

Hrneček slouží pouze k dekorativním účelům. V případě jiného použití neručím za vady na výrobku. Pokud se na vlastní zodpovědnost rozhodnete výrobky používat, dbejte následujících pokynů. Hrneček se nesmí mýt v myčce na nádobí, doporučuji pouze ruční mytí pod tekoucí vodou. Stejně tak se hrneček nesmí ohřívat v mikrovlnné troubě. Prudká změna teploty může způsobit odloupnutí motivu.

DORUČENÍ

Pokud se Vám při vyzvednutí zásilky nebude zdát s balíčkem něco v pořádku, otevřete a zkontrolujte obsah ještě před převzetím objednávky. V opačném případě společnost Zásilkovna reklamaci neuzná.

ZPĚTNÁ VAZBA

Pokud hrnečky dorazí v pořádku a vy budete spokojeni, budu ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu. ♥

VLASTNÍ MOTIV

Máte zájem o hrneček s motivem na přání? Neváhejte se na mě obrátit. Vymyslet a vyrobit se dá téměř cokoliv, vyhýbám se pouze motivům, na které se vztahují autorská práva (Disney, Marvel, Krteček,...)

Balík zásílám až po připsání platby na účet.

Zboží je baleno v bublinkové fólii a katonové krabičce. 

  

Zásilkovna

Balík je možné zaslat na předem domluvené výdejní místo Zásilkovny, cena služby je 80 Kč, nebo přímo k vám na adresu, v tom případě je cena 115 Kč.

 

Z důvodu bydliště na vesnici, kde se nachází jen a pouze jedna poštovní schránka, zboží zásílám nepravidelně, většinou jednou týdně. Děkuji za pochopení. :-)

 

 

OBECNÁ PRAVIDLA FACEBOOKOVÝCH SOUTĚŽÍ

Obecná pravidla soutěží na Facebookové a Instagramové stránce Markétčiny hrnečky

I. Obecná ustanovení

  1. Organizátorem soutěže jsou Markétčiny hrnečky - Markéta Brhláčová, IČ 08167745, sídlem Bratřejov 29, Vizovice, 763 12, ČR (dále jen "MH"). Přičemž soutěží se rozumí jednotlivá marketingová kampaň MH vyhlašovaná na jejích oficiálních facebookových, instagramových nebo eshopových stránkách, jejímž základem je stanovení podmínek účasti v soutěži ze strany MH, konkrétní aktivita ze strany účastníka, se kterou je v určitých předem stanovených případech spojená výhra tohoto účastníka v dané soutěži. Soutěž se vždy vyhlašuje prostřednictvím facebookových, instagramových nebo eshopových stránek MH.
  2. Účastníkem soutěže může být každá fyzická osoba, nejednající v rámci své podnikatelské činnosti, starší 18 let, způsobilá být účastníkem soutěže, která akceptuje pravidla soutěže, splňuje tyto podmínky a provede požadovanou akci (např. typicky zašle prostřednictvím komentáře na facebookových nebo instagramových stránkách MH odpověď na soutěžní otázku).
  3. Účastník soutěže musí mít doručovací adresu na území České republiky. Z účasti v soutěži jsou vyloučeny osoby v pracovním nebo obdobném poměru ve vztahu k MH, jakož i k osobám s MH personálně a majetkově spjatými, včetně jejich příbuzných a osob jim blízkých.
  4. Vstupem do soutěže, tj. provedením požadované akce, se všichni účastníci zavazují dodržovat její pravidla a zároveň potvrzují, že tyto pravidla splňují.
  5. MH si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla a nahradit ceny v soutěži za ceny podobného typu nebo odpovídající stejné hodnotě.
  6. Organizátor soutěže si vyhrazuje právo ve sporných případech rozhodnout s konečnou platností dle vlastního uvážení.
  7. Soutěže se může zúčastnit každý soutěžící pouze pod jedním účtem na platformě Facebook nebo Instagram. Podezřelé a/nebo viditelně nepravé Facebook účty mohou být ze soutěže vyřazeny, stejně jako názvy účtů obsahující vulgární, urážlivé, neetické a/nebo nevhodné výrazy. Ze soutěže budou také vyřazeni účastníci, kteří budou jednat v rozporu se zákonem a/nebo s dobrými mravy a/nebo se dopustí podvodného jednání v souvislosti s danou soutěží.
  8. MH nemusí uchovávat dotazy účastníků a nemá povinnost na dotazy odpovídat.
  9. Soutěže nejsou žádným způsobem provozovány, sponzorovány nebo spojeny se společností Facebook a tato společnost za jejich průběh nijak neodpovídá. Informace poskytnuté v rámci soutěží nebudou této společnosti nijak zpřístupněny. Všechny dotazy, komentáře nebo stížnosti ohledně soutěží musí být adresovány výhradně MH, nikoliv Facebooku.

II. Licence

  1. Pokud bude v rámci konkrétní soutěže účastník na Facebookové nebo Instagramové stránky MH umísťovat písemné/vizuální/audiovizuální/audio dílo apod. (díle jen "Dílo"), pak umístěním takového Díla na Facebookových nebo Instagramových stránkách MH potvrzuje a prohlašuje, že:

a) Dílo je slušné, neporušuje dobré mravy a je v souladu s nejvyššími etickými standardy:

b) Dílo nesnižuje důstojnost žádných osob a jejich vážnost ve společnosti a neobsahuje prvky nekalé soutěže ani jakékoliv zobrazení a odkazy na jiné soutěžitele MH;

c) Dílo nenavádí a ani nemůže navádět k porušování obecně závazných právních předpisů a/nebo nemůže budit dojem, že s jejich porušováním souhlasí;

d) je autorem Díla, na Dílu neváznou žádné právní vady, žádná práva třetích osob, která by se mohla dotknout účasti účastníka v soutěži a která by byla na překážku vzniku licence MH;

e) Dílo bylo pořízeno se souhlasem případných fyzických osob na/v ní zobrazených, přičemž tyto osoby zároveň vyslovily souhlas se zveřejněním Díla na Facebookových nebo Instagramových stránkách MH, přičemž účastník nese odpovědnost za obsah Díla i za jeho zveřejnění;

f) se účastní soutěže na základě svobodné a vážné, určité a srozumitelné vůle bez nátlaku a útisku a jeho účast je dobrovolná.

  1. Účastník jako autor Díla na základě účasti v soutěži poskytuje MH oprávnění k užití Díla (dále jen "Licence"), a to na dobu 3 let a bez územního omezení. Účastník Licenci poskytuje jako nevýhradní. Účastník tak poskytuje MH oprávnění k Dílu všemi zákonem povolenými způsoby. Účastník se zavazuje zajistit MH nerušený výkon práv. MH není povinna Licenci k Dílu využít. Na poskytnutí Licence nemá vliv případné rozhodnutí účastníka, že soutěž nedokončí.
  2. MH má právo jednostranně rozhodnout o odstranění Díla, které bude vloženo na Facebook nebo Instagram MH a bude v rozporu s pravidly soutěže a/nebo v rozporu s prohlášeními účastníka, a to bez náhrady.
  3. Účastník bere na vědomí, že konkrétní Dílo může být odstraněno na podnět třetí osoby samotným Facebookem nebo Instagramem, zejména pro porušování pravidel Facebooku nebo Instagramu.
  4. V případě vyloučení účastníka (mj. z důvodu odmítnutí Díla pro nesoulad s těmito pravidly a podmínkami a/nebo pravidly Facebooku nebo Instagramu) nemá takový účastník právo na náhradu nákladů či škody, která by mu mohla vzniknout.

III. Osobnostní práva a ochrana osobních údajů

  1. Svou účastí v soutěži dává účastník MH ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, v platném a účinném znění (dále jen "Zákon"), souhlas se zpracováním svých osobních údajů, v rozsahu zejména jméno, příjmení, adresa a kontaktní telefon za účelem prověření jeho účasti v soutěži a předání ceny. Tento souhlas se zpracováním osobních údajů je dobrovolný. Odvolání souhlasu je účinné okamžikem doručení MH a má za následek vyloučení účastníka z další účasti v dané soutěži včetně ztráty nároku na předání výhry, stane - li se tak před jejím převzetím. Účastník má zároveň dle ust. § 12 Zákona právo přístupu k těmto svým osobním údajům a dle ust. § 21 tamtéž právo na vysvětlení, právo je opravit, zablokovat nebo požadovat jejich doplnění či likvidaci.
  2. Účastí v soutěži dává účastník souhlas s tím, že jeho jméno, příjmení, kontaktní město, fotografie a slovní projevy mohou být použity pro účely propagace MH včetně zasílání obchodních sdělení a MH může zdarma použít veškeré slovní projevy, audio i video nahrávky a fotografie účastníka, které pořídila v souvislosti s pořádáním a vyhodnocením soutěže a předáním ceny, a to na období 3 let od počátku soutěže.

IV. Mechanismus soutěže

  1. Soutěž bude probíhat vždy v období uvedeném ve vyhlášení příslušné soutěže na Facebookových nebo Instagramových stránkách MH.
  2. Ze všech reakcí, které byly účastníky vloženy jako komentáře v příslušném období, MH vybere výherce po provedení požadované akce (v závislosti na pravidlech ve vyhlášení). Počet výherců a jejich pořadí bude určen vždy ve vyhlášení příslušné soutěže.

V. Výhry a jejich předání

  1. Výhry v soutěži a jejich počet bude určen vždy ve vyhlášení příslušné soutěže na Facebookových nebo Instagramových stránkách MH.
  2. Každý výherce bude informován o výhře na Facebookových nebo Instagramových stránkách MH nejpozději do 6 dní od skončení soutěže. Pokud výherce neodpoví do 7 dnů způsobem stanoveným ve vyhlášení výherců, výhra propadá ve prospěch MH, a to bez náhrady.
  3. Výhry budou výhercům předány - zaslány poštou na výhercem uvedenou poštovní adresu v České a Slovenské republice. Při vrácení zásilky, bude výherce kontaktován a proběhne jeden další pokus o doručení. Pokud ani opakovaný pokus o doručení nebude úspěšný, propadá výhra ve prospěch MH, a to bez náhrady.
  4. Pokud bude výhrou v soutěži slevový šek nebo dárková poukázka, nelze tento kombinovat s ostatními slevovými šeky a/nebo dárkovými poukazy, které MH nabízí, není-li to MH výslovně umožněno.
  5. MH neposkytuje na výhru žádnou záruku, nicméně v případě poškození jednotlivé výhry přímo z výroby provede výměnu předmětné ceny.

VI. Zveřejnění těchto pravidel

  1. Tato obecná, pro soutěže závazná pravidla budou zveřejněna po celou dobu trvání soutěže v poznámce Facebookové stránky MH, a nebo v poznámce Facebookové stránky MH bude uveden odkaz na eshopové stránky MH, kde jsou uvedena.
  2. MH prohlašuje, že není odpovědná za chyby způsobené při přenosu elektronických zpráv.
  3. MH není odpovědná za situace, kdy dojde k neoprávněnému zneužití jejího Facebookového profilu třetí osobou, nebo bude její Facebookový profil blokovaný. V takových případech není MH povinna hradit jakoukoliv škodu v důsledku toho vzniklou.

Tyto pravidla jsou účinná od 01.01. 2020. 

Způsob dopravy
Zásilkovna
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Markétčiny hrnečky

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--