Domů Profil prodejce Pro princezny
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 15 minut.
  • Bouzov, ČR
  • 2 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (1) 100%
Nadšenci: 7
Aktivita: aktivní
Prodáno: 2
Registrace: 29.12.2009
Město: Bouzov
Stát: ČR

Pro princezny

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Přeji dobrý den všem milovníkům a milovnicím panenek a koníků. Na fleru se vracím po několikaleté odmlce a pod novým jménem. I tehdy jsem šila hlavně šatičky na panenky, převážně mé oblíbené princezny. Potom mě osobní důvody přinutily věnovat se jiným oblastem života a na šití nebyl ani čas, ani nálada. Také náročná práce mi nedovolila vysedávat u hromádek korálků... Časem však přišlo poznání, že mi šití chybí mnohem víc, než jsem si byla ochotná připustit a že se tomu chci věnovat naplno. Zatím tedy chodím i do ,,normální,, práce, ale časem se chci výrobou šatiček a hraček živit do takové míry, jak jen to půjde.

K panenkám mám velmi kladný vztah a všechny šatičky jsou zaručeně ušité s láskou. Sama sbírám panenky, hlavně tedy barbie, v menší míře monsterky a ever after high (pro ty mám docela slabost a je škoda, že nejsou tak rozšířené jako příšerky). Ve své sbírce mám vytouženého Jacka Sparrowa, císařovnu Sissi, dánskou princeznu, Elvise a mnohé další... Nadšená jsem i z nového kloubového tělíčka barbie v pohybu, líbí se mi i nápad baculatých nebo vysokých panenek fashionistas. I na ty mám v plánu ušít krásné šaty.

V mém obchůdku najdete především šatečky pohádkové, princeznovské, vílí, historické nebo i svatební pro panenky barbie, monster high, ever after high a winx. Moderní oblečky nejsou mojí parketou a toto ráda přenechám jiným švadlenkám. Jsem specialistka na princezny všeho druhu :-)

Snažím se o co nejvyšší kvalitu výrobků a je jasné, že musí něco vydržet, určitě u mě nebudou nakupovat jen sběratelky a šatičky nebudou jen na výstavce ve vitrínce. Pokud je některý model přece jen choulostivější, pak to uvedu v popisu zboží. Vše ostatní je určeno i pro běžné hraní. Všechno mé zboží je kvalitně ušité, všechny ozdůbky i korálky poctivě přišité. Také kloboučky jsou zpracované tak, aby panenkám hezky seděly (i když tam samozřejmě záleží na účesu konkrétní panenky), kabelčičky jsou také funkční a dá se do nich něco dát.

Také jako celoživotní milovnice koní vyrábím i šité koníčky, dokonce i jezdecké koně pro panenky. I ty naleznete v mém obchůdku ve stálé nabídce. Koníci pro panenky jsou vycpaní dostatečně na to, aby panenku unesli, jejich postroje se dají sundávat a snadno zase nasazovat. Přibudou i pegasové, jezdecký drak nebo pavouk pro monsterky... a malí koníci a poníci jen tak na hraní.

Doufám, že se vám u mě bude líbit a do obchůdku se budete rádi vracet :-)

Hanka

Způsob dopravy
Česká pošta - doporučené psaní nebo doporučený balíček. Zboží odesílám v bublinkové obálce nebo v kartonové krabici a dobře zabalené.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Pro princezny

Oblíbení uživatelé
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--