Domů Profil prodejce Kuchařka domácí kosmetiky
  • aktivní prodejce od r. 2017
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • České Budějovice, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Aktivita: aktivní
Registrace: 18.10.2017
Město: České Budějovice
Stát: ČR

Kuchařka domácí kosmetiky

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Jmenuji se Lenka, je mi 30 let a bydlím v Českých Budějovicích. Mám krásnou, ale náročnou práci ve finančnictví, za kterou téměř denně dojíždím do J. Hradce. Veškerý volný čas mi zabere výroba domácí kosmetiky, mýdel a dalších věcí, které mě zrovna zaujmou. A píšu o tom eBooky Mrkáček.

S výrobou domácí kosmetiky jsem začala už před lety… Od mala jsem měla velmi nemocnou kůži s vyrážkami, ekzémy, později akné a lupenkou. Vyzkoušela jsem všechno možné od nejlepších kosmetických firem z drogerie, přes krémy z lékárny až po dovážené krémy z Francie a Austrálie. Nic nezabíralo. Pak jsem se jednou namazala čistým olivovým olejem. A překvapivě se mi ulevilo. Tak jsem mazala dál a nořila se do tajů výroby domácí kosmetiky. Mám nastudovaných spoustu knih (většina vyšla bohužel jen anglicky), zahraničních webů (Mecca výroby domácí kosmetiky je stále Francie) a hlavně stovky hodin výroby a desítky kilo povedené i nepovedené kosmetiky. Během této dlouhé a náročné cesty, která mě ale nějakým zvláštním způsobem (až fanaticky) uspokojuje, jsem přišla na spoustu triků, vlastních receptů a zlepšováků, které Vám prostřednictvím eBooků ráda předám.

Každý si zaslouží tu nejlepší přírodní péči o sebe i své blízké. Vždyť dnes se skoro vše, kromě zdraví, dá koupit. Tak bychom se měli opatrovat Pusa.

 

Způsob dopravy
Elektronicky
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Kuchařka domácí kosmetiky

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--