Domů Profil prodejce lakristyna
  • aktivní prodejce od r. 2017
    Reaguje na objednávky obvykle do 3 hodin.
  • Blíževedly, ČR
  • 1106 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (76) 100%
Nadšenci: 36
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1106
Registrace: 26.11.2017
Město: Blíževedly
Stát: ČR
Důležitá informace: Po Vánocích se zase vracím k šicímu stroji... děti potřebují do školy roušek pořád spoustu, tak si vyberte :) Nově mám v nabídce antibakteriální látku - můžete z ní mít celou roušku nebo jen vnitřní vrstvu roušky (k ceně kterékoli roušky z nabídky za příplatek 20Kč/ks).

lakristyna

/ Prodávající
Novinky
924281
4.1.2021 Pro všechny, kdo chtějí dýchat zdravěji, doporučuji ANTIBAKTERIÁLNÍ ROUŠKU https://www.fler.cz/zbozi.... Z antibakteriální látky mohu ušít také vnitřní vrstvu roušky s kterýmkoli vzorem z nabídky - příplatek 20Kč/ks.

 

Za normálních okolností moc ráda peču (víc čti níže), ale teď jako mnoho jiných sedím hlavně u šicího stroje a šiju roušky.... hlavně děti jich teď do školy potřebují spoustu :)

Vyzkoušela jsem několik střihů/počet vstev, prověřila jsem na sobě, manželovi a pěti dětech a rozhodla jsem se jednoznačně pro dvouvrstvou roušku s drátkem kolem nosu. Moc pěkně přiléhá ze všech stran (důležité hlavně pro vás, kteří nosíte brýle), dobře se přes ni dýchá a má kapsičku na filtr - ideláně z TU Liberec, který se už dnes dá koupit. 

A protože školáčci teď v rouškách tráví spoustu času, nabízím i jednovrstvé roušky. K dispozici jsou buď anatomické nebo skládané. Obě jsou vybavené drátkem, doporučuji proto všem, kteří nosí brýle -  rouška se dá díky drátku v horní části pěkně utěsnit. Šiju z lehounkých materiálů, tedy 1vrstvé roušky jsou ideální pro děti na hřiště, do školy, na sport apod.

Nabídku jednovrstvých roušek pomalu rozšiřuji, ale platí, že ušít roušku vám mohu v jakékoli velikosti z kterékoli látky, kterou mám v nabídce. Pokud se vám tedy líbí 2vrstvá rouška s konkrétním vzorem, ale chcete ji jen z 1 vrstvy nebo s jiným střihem, jednoduše mi jen napište a domluvíme se :)

Nově jsem se zásobila také antibkteriální látkou, ze které šiju buď celou roušku (bílou) nebo ji mohu použít jako vnitřní vrstvu u 2vrstvé roušky s jakýmkoli vzorem (za příplatek 20Kč/ks). V případě zájmu mi napište zprávu k objednávce. 

Ať se dobře nosí a líbí hlavně dětem :)

____________

Moc ráda peču perníčky, a to pro každou příležitost - Vánoce, Velikonoce, Halloween, čarodějnice, dětské oslavy aj.

A protože miluju, když jsou (nejen) svátky voňavé, dala jsem se také do výroby vonných svíček. Většina se dá použít jako plovoucí, což je nejen moc hezká sváteční dekorace, ale hlavně zábava pro děti. My si tak krátíme dlouhou chvíli při čekání na Ježíška. Ta vůně vám ale dokáže vykouzlit svátek i ze všedního dne.

Všechny výrobky jsou 100% ruční práce, tedy není vůbec problém přizpůsobit vzory/barvy/tvary vašemu přání.

Perníčky prodávám jako dekorační, tzn. nesplňuji podmínky pro výrobu potravin.

Doufám, že se vám moje výrobky budou líbit.

 

Roušky posílám prostřednictvím České pošty - doporučeně. 

Perníčky jsou velmi křehké, doporučuji proto ideálně osobní odběr (zdarma) - v okolí České Lípy. Pro přepravu balím perníčky do bublinkové fólie, posílám jako křehké - balík do ruky - vždy došly v pořádku.

ROUŠKY

Objednat můžete z kterékoli látky libovolnou velikost / střih / počet vrstev - stačí napsat do poznámky k objednávce nebo do pošty.

 

PERNÍČKY

Objednat si můžete z perníčků:

- konkrétní tvary/velikosti

- sady složené z konkrétních tvarů a velikostí

Postupně budu do nabídky přidávat vzory nových perníčků.

Po domluvě vytvořím prakticky jakýkoli tvar a velikost.

Jde o ruční práci, tedy zdobení jednotlivých perníčků se může drobně liši od vzoru.

Způsob dopravy
Česká pošta - doporučeně / balík do ruky (perníky - křehké) Osobní odběr - okolí České Lípy
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od lakristyna

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--