Domů Profil prodejce dvaelfi
  • aktivní prodejce od r. 2017
    Reaguje na objednávky obvykle do 15 minut.
  • Studénka, ČR
  • 1 prodaných kusů
Hodnocení: nehodnocen
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1
Registrace: 18.12.2017
Město: Studénka
Stát: ČR

dvaelfi

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vezměte ji do ruky, pohlaďte ji, ponořte se do jejího vzoru. A pak vzneste otázku, zeptejte se na radu, směr nebo prostě jen položte hrot tužky na papír a nechte ji vést.

Tyto tužky to dokážou, protože jsou dveřmi do jiné dimenze, můžeme jí klidně říkat fantazie.

Fantazie je neodmyslitelnou součástí mého života, bez ní nežiju. Bez fantazie si nedokážu představit nic uspokojivého ani krásného, nic dalšího, co by mě mohlo čekat a kam bych mohla pokračovat, než noční můry. Ne že by taky nepatřily do fantazie, ale jako se vesmír neskládá jen z černých děr, tak fantazie neobsahuje jen noční můry, nýbrž mnohem, mnohem víc.

Dá se do ní sáhnout a vytáhnout cokoliv, co by si člověk ve svém životě skutečně přál, a když s její pomocí někdo něco vytvoří, je to jakoby dovnitř toho vložil okno do jiné dimenze, kterým do našeho světa vane čerstvý, dočista jiný vzduch.

Přeji si, abych se setkávala mnohem více s lidmi, kteří se dívají do fantazie, ne pouze do nočních můr. A aby ti, kdo se pro strach z nočních můr své fantazie raději vzdali, do ní znovu našli cestu.

A tak jsem vzala tužky.

Tužku mají lidé neustále po ruce nebo v ruce, a tak ji mohou mít často na očích, ale také se ukázalo, že tužka sama o sobě je světem jiné dimenze. Když se kolem ní nakreslí přímka, nejenže ta přímka bude kružnice, ale dokonce si člověk musí dát dobrý pozor, aby se vrátil do stejného místa, odkud vyšel. Považte, už jste se někdy snažili ve snu udržet směr nebo se v myšlenkách vrátit tam, odkud jste začali? Anebo ten pocit, že ve svém životě jdete přece rovně, tak proč se pořád motáte v kruhu – znáte ho?

Tužky jsou ideální médium pro vstup do jiné dimenze.

A právě do nich jsem vložila bytosti. Fantázie, mnohonoci, labougetky, robůtky, všelijaké nápomocné i poťouchlé charaktery, kterých je tolik, kolik existuje vesmírů, a vlastně od chvíle, kdy se mi v tužce usídlila fantázie tyrkysová, která se nebojí snít i ve tmě, se další a další bytosti zvou samy a chtějí se taky zabydlet.

Jsou tady pro všechny, kdo chtějí tvořit svůj život z fantazie.

Přeji si, aby vám naše tužky dobře sloužily a přinášely vám radost. Jsou ze dřeva nebo z recyklovaného papíru, všechny jsou ručně zdobené originály a rády se hladí, nechávají prohlížet a okochávat, než se rozjedou po papíře. Každá je jiného charakteru a jiných schopností, mohou inspirovat, radit, mudrovat, štěbetat a rozveselovat a jejich zaměření uvádím v jednotlivých popisech.

Všechny dobře zabydlené bytosti vkládám do ručně vyrobeného papírového pouzdra a pro cestu k vám je balím do recyklovaných materiálů.

Jsme dva, já a můj syn, a máme elfí uši, tak tedy Dvaelfi, ale přidávají se k nám i další členové rodiny, protože fantazie je vysoce nakažlivá. Obzvláště můj syn (osmiletý skřítek) ji prodělává bez ustání a například tuhle, když jsem ho požádala, aby do jedné, tehdy ještě neusídlené mnohonoci nakreslil něco, co se dá v noci uvidět, on poslechl a frkl tam kříž od hrobu a létající čepici. Mnohonoc byla tak šťastná!

Tak tedy, nalaďte se na všechny známé i neznámé dimenze a tvoříme!

Andrea

 

 

 

 

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od dvaelfi

Oblíbení uživatelé
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--