Domů Profil prodejce GalerieLeneke
  • aktivní prodejce od r. 2018
    Reaguje na objednávky obvykle do 13 hodin.
  • Prostějov, ČR
  • 18 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (2) 100%
Nadšenci: 27
Aktivita: aktivní
Prodáno: 18
Registrace: 11.1.2018
Město: Prostějov
Stát: ČR

GalerieLeneke

/ Prodávající
Novinky
837340
15.10.2019 18.10.2019 jsem na Dolním náměstí v Olomouci, přijdťě se podívat. Akce se koná od 9 – 17 hod. Těšíme se na vás.

bundle of joy by leneke                   uzlíček štěstí 

Vše co navrhuji, maluji, kreslím, vytvářím, fotografuji jde přirozeně od srdce. Ke každému šperku, fotografii, tvorbě, objektu, subjektu mám individuální přístup. Moje tvorba má osobitý rukopis, kterého se držím. Krabičky si navrhuji a vytvářím sama, jsou z recyklovaného papíru "simply ecofriendly" do kterých pak šperky ukládám, i vy ji dostanete a i s povídáním ke kamenům. Vše co opustí galerii je dárkově balené "treat yourself". Používám pouze přírodní kameny nejlepší kvality, nepoužívám žádné syntetické korálky či komponenty, držím se hesla "méně znamená více" nechci míchat syntetické nebo kovové komponenty s krásou přírodních minerálů, přírodních semen, či dřeva. Šňůrky jsou saténové nebo polysterové, lépe se posouvají, než voskovaná bavlna, avšak do poznámky stačí uvést vaše přání, mohu dodat šperk na voskované bavlně. Saténové šňůrky se rády uvolňuji, tak je i fajn součky sem tam utáhnout. Je to živý šperk, plný energie. Náušnice jsou na Ag925 závěsech či kruzích.

Vytvářím šperky i na zakázku, jak pro ženy, tak i muže i děti. Vybírám si kvalitní minerální kameny skvělé jakosti, minerály kombinuju, podle jejich snesitelnosti s druhými kameny, aby se jejich síla nijak nerušila.

 

 

Obdarujte své blízské originálním dárkem plným lásky, obdarujte sebe samu. Hýčkejte se a hýčkejte i své kameny, budou Vám to vracet.

Děkuji za Váš čas a věřím, že vás šperky budou od srdce těšit, chránit, milovat. 

 Fotografie zasílám v pevných deskách a bublinkové obálce.

Způsob dopravy
Po připsání částky na účet rozesílám zásilky doporučeně Českou poštou, nebo jako obchodní balík, dle velikosti. Šperky jsou zabaleny v osobité dárkové krabičce a poslány v bublinkové obálce, či lepenkové krabici, dle velikosti zásilky a to do maximálně cca 3 - 5 pracovních dnů.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od GalerieLeneke

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--