Domů Profil prodejce ANAHERA
  • aktivní prodejce od r. 2018
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Bystročice, ČR
  • 10 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (1) 100%
Nadšenci: 21
Aktivita: aktivní
Prodáno: 10
Registrace: 14.2.2018
Město: Bystročice
Stát: ČR

ANAHERA

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítám Vás ve svém krámě.

Proč jsem se stala HOLKOU SE DŘEVEM?

21 let jsem pracovala jako grafik, designér a kretivec pro reklamní agenturu. Poslední roky se pro mě tato práce stala "řeholí" a byla jen důvodem vydělávat peníze. Jednoho dne jsem si řekla dost, je na čase začit si plnit vlastní sny. A dřevo bylo vždycky můj sen. Nakoupila jsem pár prken, jednu pilu a stloukla svoji první bednu, ta skončila v ohni, jako mnoho dalších...Trvalo mi půl roku, než jsem byla na svůj první výrobek hrdá. Beru svoje současné povolání "truhláře" jako zábavu a jednu velkou inspiraci. Bylo by troufalé o sobě tvrdit, že jsem skutečným truhlářem, protože na to je potřeba se dlouhé roky učit, ale přede mnou je stále dost času a to tvrzení se může změnit. 

Díky své bývalé profesi, kde jsem se dostala k zajímavým projektům, jsem si do nového života přinesla hodně. Kreativitu, nápady, technické znalosti, umět si poradit v každé situaci, samostatnost a odvahu (té je zapotřebí nejvíc). Navrhuju vlastní styl, pod názvem ANAHERA (znamená maorsky anděl), kterému říkám "holčičí industrial". Kombinuju dřevo a drobné kovové doplňky. Hraju si s patinováním a každý kus vzniká jako neopakovatelný originál.

Dloho jsem se bránila jít se svými věcmi "na svět", protože čeho se nejvíc bojím, je kopírování. Vidím to dnes a denně, je toho plný internet, myslím tím u nás, ale málokdo nabízí opravdu něco jiného, neokoukaného a nového. Měla jsem představu, že budu své věci prodávat pouze "z domu", ale ta cesta je bohužel v dnešním "rychlosvětě" strašně složitá. Proto i já se přidávám na Fler, abych světu nabídla něco, co ho může udělat hezčím. Doufám, že se vám budou moje věci líbit a budete se ke mně vracet.

Vaše HOLKA SE DŘEVEM.

 

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od ANAHERA

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--