Domů Profil prodejce IvetMec
  • aktivní prodejce od r. 2018
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 minut.
  • Praha, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 2
Aktivita: aktivní
Registrace: 6.3.2018
Město: Praha
Stát: ČR

IvetMec

/ Prodávající
Novinky
720001
4.5.2018 První gratulace už jsou k dispozici :-) A taky na mém profilu v sekci Texty na gratulace je inspirace, co tam můžete napsat ;-)

Srdečně Vás vítám ve svém Fler obchůdku! Úsměv

Jmenuji se Iveta. Nejvíc ze všeho mě baví tvoření, ten samotný proces, ten čas, kdy se mi "něco děje pod rukama". Proto u mně platí "co kus, to originál". Každému z nabízených produktů věnuji svůj čas, každý mi prošel pod rukama, i když se jedná o různé barevné varianty téhož vzoru.

Zatím u mě najdete záložky a omalovánky, které mohou udělat radost jak Vám, tak Vašim blízkým nebo přátelům jako dárky. Už pracuji také na gratulacích a obrazech, jen vzhledem k tomu, že jsem ještě doma s malým synkem, mi to nejde tak rychle, jak bych si přála Mrkáček

Jsem Iveta, jsem člověk, který miluje drobnou, detailní, tvořivou práci. Energii čerpám ze samoty, z pocitu, kdy prostě jenom jsem, kdy můžu mít „vypnutou hlavu“, na nic nemyslet, nic neřešit a jen si užívat prosté bytí tady a teď.

Z vyprávění vím, že kreslení jsem milovala už jako malinká. Když mi dali papír a pastelky, vydržela jsem snad i hodiny sedět a nic jiného nedělat. Kreslení jsem se sice nevěnovala profesionálně a během studií od něho měla hodně velikou pauzu, ale stejně ve mně tohle zasazené semínko zůstalo a po hodně letech zase začalo růst. Během studií na univerzitě jsem totiž přes dlouholetou rodinnou známou poznala učení Svámiho Káléšvary a po promoci jsem odjela studovat a meditovat přímo do jeho ášramu v Penukondě v Indii. A tam se „stalo“, že jsem se ke kreslení takovou docela zvláštní oklikou dostala znovu – já se totiž neskutečně stydim zpívat. Mě fakt nesmí nikdo slyšet, vlastně i když si zpívám jen pro sebe, tak s hodně nahlas puštěnou muzikou, abych se moc ani já sama neslyšela Svaťoušek Jenže v ášramu jsme každý večer hodinu zpívali bhadžany, které já miluju a když jsem sama, tak si je ráda zazpívám. Touha zazpívat si je tam se všemi byla tak veliká… jenže ten můj stud byl větší. A pak jednou, jak jsem tak potichu koukala do svého otevřeného zpěvníku, mě napadlo, že bych si ten zpěvník mohla vyzdobit. Vzala jsem teda do ruky barevný tužky a začala si vybarvovat, pak zdobit ornamenty… a pak jsem zjistila, že se mi u toho kreslení „vypíná mozek“ a i trochu potichu si můžu pobrukovat a nevadí mi, že mám kolem sebe lidi. A světe div se, ti lidi neutíkali, tak buď mě neslyšeli, nebo se to dalo vydržet Velký úsměv A to pro mě bylo dobrý znamení a tak jsem večer co večer zdobila zpěvník, až v něm nebylo místo a tak jsem sáhla po bloku papírů a začala si kreslit tam. Nakonec z toho vznikly takové ornamentální mandaly. Kreslení je to pro mě činnost, kdy mám „vypnuto“, je to pro mě určitá forma meditace, protože to prostě tak nějak samo plyne, nepřemýšlím, nic neřeším a ono to tak nějak samo vzniká.

Způsob dopravy
Zdarma nabízím osobní odběr v Praze (na místě je možné se domluvit přes Fler poštu). Jinak Česká pošta - doporučené psaní, v bublinkové obálce. V případě počítačové grafiky přes Fler poštu jako příloha nebo odkaz na stažení na Úschovnu.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od IvetMec

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--