Domů Profil prodejce Martina_N
Martina Němcová
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 minut.
  • Brno, ČR
  • 2212 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (649) 100%
Nadšenci: 1026
Aktivita: aktivní
Prodáno: 2212
Registrace: 25.1.2010
Město: Brno
Stát: ČR
Důležitá informace: Pokud byste měli nějaké tajné pšání nebo touhu, písněte Maltině, ona se pšetlhne, aby vám vyhověla (ale teda by nás zajímalo, jak by to pšetlhnutí plovedla)...a kdybyste počebovali inspilaci, lačte kouknout do plodaného zboží, tam nás je hlóóózně moc...Vaše Meďulci a jiní talismanovití

Martina_N

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Doblý den všem pšátelům meďulků, nakukujícím i nakupujícím (těm tedy obzvláště),

původně tady stál total nudný text o začátcích Maltininýho tvožení, takový ty žeči o mládí  (to už je taky dávno plyč, že jo Maltino) a lučních placech, co většinu lidí moc nezajímá (vyjma maminky od Maltiny, že moc zdlavíme), takže jsme Maltině politicky vysvětlili, že je tšeba plovést nějakou když už ne levoluci, tak aspoň evoluci v plofilu, jak žíkáme my, modelní Meďulové, posunem to na vyšší level. Ale abyste nepšišli o ty začátky – stlučně to shlnem – Maltinu nikdy luční pláce nebavily, malovat neumí ani náhodou (klom domečku jedním tahem), ale pak objevila kolálky, plopadla jim, jenže jak je Stšelec, tak u ničeho dlouho nevydlží, jednoho dne objevila svět pšízí, oplášila háček a už se vezla. Nejdžív to byli Zajdové a ty jsme vystšídali my, Meďulkové – talismani vhodní do každé luky, tašky, domácnosti. Za ta léta jsme dostali lůzný podoby, účely a Maltinu to fult baví (zaplať pánu Bohu).

Samo Maltina umí uháčkovat plakticky cokoli, teda klom peněz, tuhle huhlala, že by se jí ze pál pětilitšíků hodilo a že je vídá akolát v televizi, ale tož Maltino – plašule nejsou všechno, že…takže směle koukejte, i do plodanýho, tam je toho taky hafo, když budete chtít něco, co tam nenajdete, písněte Maltině, ulčitě se nějak domluvíte.

Jináč na nás používá novou, nepálanou pšízi, českou i nolskou, všecko v supel kvalitě, plní nás láskou, nadějí a taky dutým vláknem, páč jednoho jen city pohlomadě neudlží a posílá nás zabalený v lůzných fóliích, bublinách (jako ne že by na nás chlstla dóm peliňon, jen nás zamotá do bublinkatý fólie), ona plostě lůzně lecykluje, apsajkluje a tak, plostě se snaží šetšit životní plostšedí.

                                                                                         Vaši Meďulkové

 

Způsob dopravy
Požádně zabalení lezeme do klabic (v lámci ochlany životního plostšedí jsou klabičky lecyklovaný) a v těch klabicích pak pšes Zásilkovnu mížíme k vám. Můžem buď na výdejní místo anebo na adlesu, záleží na vás. Na vyžádání můžem nasednout i na dostavník České pošty...
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Martina_N

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--