Domů Profil uživatele YOGALY
  • Na Fleru od roku 2018, ČR
Hodnocení: nedostupné
Registrace: 19.5.2018
Stát: ČR

YOGALY

/ Nakupující
Profil

YOGALY – s láskou k józe, s láskou sama k sobě

E-shop YOGALY jsme založili v roce 2018 s touhou nabízet kvalitní a luxusní doplňky pro jógu a všechny milovnice pohybu. Srdcem i duší projektu YOGALY je Darina Ermisová, zakladatelka úspěšné značky Dara bags.

„Název YOGALY vznikl spojením anglického slova YOGA a zkratky LY, Love Yourself – miluj sám sebe. A myslím, že o tom celé YOGALY vlastně je. O lásce k józe a k sobě samým,“ říká Darina.

YOGALY není jen e-shop

Nejsme jen e-shop. Milujeme jógu, milujeme to, co děláme. Tašky, popruhy, polštáře a další textilní produkty vyrábíme v naší profesionální ostravské dílně, další produkty pochází od pečlivě vybraných dodavatelů z celého světa.

Minulost budoucím generacím a hledání síly

Spousta našich zákazníků se dostala k józe jako k prostředku hledání vnitřního klidu. „I já jsem začala cvičit jógu, abych nalezla klid, možnost, kterak relaxovat,“ popisuje Darina Ermisová. „Jako matka staršího syna a malé Josefinky, která byla v té době ještě novorozenec, jsem musela fungovat i jako majitelka zavedené značky kabelek Dara bags. Z kolotoče e-mailů, každodenního pracovního stresu a maminkovských povinností se mi podařilo uniknout právě díky józe. Po každé lekci jsem se vracela domů skvěle odpočinutá a plná vnitřní síly.“

Jóga je naší velkou vášní, touhou a tou nejlepší kamarádkou. Každý den si uvědomujeme její nekonečnou energii a přejeme si předat tuto minulost budoucím generacím. „Značku YOGALY jsem založila díky své novorozené dceři. Stejně jako vznikla značka Dara bags – během těhotenství s prvorozeným synem,“ dodává Dara.

Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--