Domů Profil prodejce Lacláček
  • aktivní prodejce od r. 2018
    Reaguje na objednávky obvykle do 11 hodin.
  • Havířov, ČR
  • 8 prodaných kusů
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 6
Aktivita: aktivní
Prodáno: 8
Registrace: 6.6.2018
Město: Havířov
Stát: ČR

Lacláček

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

tejte v mém malém obchůdku! 

Jmenuji se Michaela a mým koníčkem je šití. Šití se věnuji již dlouhou dobu a moc mě baví. Budu ráda, pokud si prohlédnete mou nabídku. Úsměv 

Šiji především dětské teplákové kalhoty s laclem, dlouhé i kraťáskové, ale v nabídce můžete najít také tepláčky nebo čepičky a nákrčníky do kombinace k lacláčkům. Lacláčky jsou propracované do posledního detailu tak, aby dobře dětem seděly a skvěle vypadaly. 

Vybírám pouze kvalitní látky, jednobarevné i designové potisky s neokoukanými vzory. Veškeré použité materiály mají atest pro děti do 3 let. 

Líbí se Vám něco z mé nabídky a není právě skladem? Nebo máte speciální přání? Kontaktujte mne vnitřní poštou. Ráda Vám vyjdu vstříc, pokud to bude možné.

 

 

 

Tak dlouho jsem sháněla pěkné teplákové lacláče pro dcerku, až jsem si je sama ušila...
 
Sehnat pěkné kalhoty s laclem “na lítačku”, takové, co by dcerce dobře padly a líbily se mi, bylo těžké. Zkušenosti s šitím jsem měla bohaté, tak jsem oslovila dlouholetou švadlenku a kamarádku, usedly jsme nad střih a koumaly jsme, upravovaly a sypaly jeden prototyp lacláčků za druhým. Po dvou týdnech vyměřování, úprav a šití byly střihy doladěny a první padnoucí lacláčky hotovy.  Teď už nás čekalo JEN vyřídit papírování okolo a začít šít...... Tady příběh o Lacláčkovi končí (resp.začíná?) a navazuje příběh "Jak spolehlivě odradit začínající podnikatele"  Ale ten zas jindy.

Tabulka velikostí

Způsob dopravy
Zboží odesílám do 2 dnů od připsání platby na účet prostřednictvím České pošty jako doporučenou zásilku nebo prostřednictvím Zásilkovny. Po dohodě je možný i osobní odběr v Havířově. Zboží je baleno do plastové obálky.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Lacláček

Oblíbení uživatelé
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--